Τα beauty pins που αποθηκεύσαμε για την απαραίτητη έμπνευση του 2022

Λίγο η καραντίνα, λίγο οι ημέρες της άδειας, λίγο οι χαλαρές ώρες στον καναπέ, το pinterest αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη παρέα αλλά και πηγή έμπνευσης για την διακόσμηση του σπιτιού μέχρι diy ιδέες για την αποθήκευση των καλλυντικών μας.

Θέλεις να δεις τι αποθηκεύσαμε εμείς;

Το μακιγιάζ που θα κάνουμε την πρώτη μας έξοδο μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν! Bronze αποχρώσεις και cat eye εφέ παράλληλα με nude χείλη για ένα

ανεπιτήδευτα κομψό αποτέλεσμα.

Κι όμως, υπάρχει σωστός τρόπος να βάλεις μάσκαρα και τον βλέπουμε πιο κάτω!

Πώς θα αποφύγεις το concealer σου να κάνει γραμμές κάτω από τα μάτια. Δες όλα τα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. 

Μία κομψή ιδέα για νυφικό μακιγιάζ είτε ετοιμάζεις τον γάμο σου είτε είσαι makeup artist.

Χρειάζεσαι έμπνευση για μία αλλαγή χρώματος των μαλλιών σου; Εμείς σώσαμε ιδέες που είναι και κομψές αλλά δεν σε δεσμεύουν για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.  

Ένα τρόλεϊ δίπλα από το μπουντουάρ σου είναι η τέλεια ιδέα για οργάνωση των καλλυντικών σου και μάλιστα με κομψό τρόπο αντί να τα στριμώχνεις όλα μέσα σε ένα συρτάρι. 

Tι χρώμα θα επιλέξεις τις πρώτες μέρες της χρονιάς; Δική μας πρόταση ένα διαφορετικό γαλλικό με συνδυασμό ροζ και λευκού για να χαλαρώσεις από τα xmas nails αλλά να παραμείνεις εξίσου κομψή!

Μια ματιά ακόμα:

Οι beauty στόχοι της νέας χρονιάς είναι αυτοί!

Βottleneck bangs: Αυτό ειίναι το trend στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα