Ελεονώρα Μελέτη: Η σκληρή ανάρτηση για τον Βαλάντη, μετά το ξέσπασμά του στο Survivor

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί το Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, ο Βαλάντης βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε κατά της Μυριέλλας Κουρεντή, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο γνωστός τραγουδιστής έχει στραφεί αρκετές φορές εναντίον συμπαικτών του, κάνοντας άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες

επιθέσεις. Μετά το τελευταίο ξέσπασμα κατά της ηθοποιού, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πάρει θέση και να εκφράσει την άποψή της μέσα από το twitter.

Η παρουσιάστρια του Mega ενοχλήθηκε από τη στάση και τη συμπεριφορά του Βαλάντη και τοποθετήθηκε εναντίον του, σημειώνοντας: «Ο Βαλάντης αναρωτιέται τι έχει προσφέρει η Μυριέλλα γιατί με το “ασανσέρ που συναντιόμαστε” έχει βάλει ψηλά τον πήχη».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Βαλάντης, πετώντας την κόκκινη κορδέλα: “Εγώ δεν ανήκω στους διάσημους”. Τουλάχιστον έχει αυτογνωσία».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ο Βαλάντης αναρωτιέται τι έχει προσφέρει η μυριελλα γιατί με το «ασανσέρ που συναντιόμαστε» έχει βάλει τον πήχυ ψηλά. #survivorGR

— Eleonora Meleti (@NonoraM) January 5, 2022

Βαλάντης πετώντας τη κόκκινη κορδέλα: εγώ δεν ανήκω στους διάσημους.
Τουλάχιστον έχει αυτογνωσία.
#survivorGR

— Eleonora Meleti (@NonoraM) January 5, 2022

#survivorGR pic.twitter.com/RHrnDpliBk

— Eleonora Meleti (@NonoraM) January 5, 2022

Διαβάστε ακόμα:

 Η Φάρμα: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Η Φάρμα – Αγγελική Ηλιάδη: Η στιγμή που η τραγουδίστρια ανακοινώνει την αποχώρησή της

 Μελίνα Μακρή: Αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα