Τα 8 λάθη σε μαλλιά και μακιγιάζ που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες (μέρος α’)

Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Για όλες εσάς λένε οι ειδικοί που κάνετε 8 λάθη που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες. Και δεν το θέλετε. Για την ακρίβεια είναι το μόνο που δεν θέλετε.

Εδώ κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να δείχνετε νέες και δροσερές. Και χρησιμοποιείτε κάθε νέο λανσάρισμα και τεχνολογία ανακαλύπτουν τα brands. Και ξαφνικά κάνετε καθημερινά λάθη που πετυχαίνουν τον αντίθετο;

Τώρα όμως που τα εντόπισαν αυτά τα απίθανα παιδιά θα φροντίσετε να τα σταματήσετε. Και να κάνετε μόνο το σωστό.

Ας τα δούμε λοιπόν:

Λάθος Νο1

Δεν φροντίζετε τα φρύδια σας: Εκτός

αν είστε fans της Lily Collins ή της Cara Delevingne. Σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι να έχετε δημιουργήσει μια άχαρη γραμμή και μάλιστα λεπτή, πάνω από τα μάτια σας που πράγματι σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες. Αφού ως γνωστόν τα πλούσια φρύδια θυμίζουν την εφηβική ηλικία. Ένα μολύβι θα σας σώσει. Καθώς επίσης και ο brow expert που θα τους δώσει το σωστό σχήμα.

Λάθος Νο2

Δεν χρησιμοποιείτε primer: Ναι είναι αυτό το προϊόν στο οποίο έχω αναφερθεί πολλές φορές. Και έχω τονίσει πόσο σημαντικό είναι. Ειδικά αν οι λεπτές γραμμές έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους, αφού το primer έχει παράγοντες όπως το υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση του που τις “γεμίζει” και τις κάνει να φαίνονται πιο λείες. Αφού απλώσετε το primer η επιδερμίδα μεταμορφώνεται σε έναν εξαιρετικό καμβά ο οποίος είναι έτοιμος να δεχτεί το φον ντε τεν. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και στην περιοχή των ματιών ειδικά αν έχετε μαύρους κύκλους και σακούλες. Το primer που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να περιέχει συστατικά που απαλύνουν τα σημάδια κούρασης. Θα δείτε ότι κάνει θαύματα ειδικά όταν ανακαλύψετε πόσο εύκολα και αποτελεσματικά απλώνεται το κονσίλερ.

Λάθος Νο3

Χρησιμοποιείτε λάθος φον ντε τεν: Και μάλιστα δεν φτάνει ότι σχεδόν πάντα φοράτε την λάθος απόχρωση δεν κάνετε και blending. Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε φον ντε τεν φροντίστε να το δοκιμάσετε στο φως της ημέρας και να προμηθευτείτε με ένα beauty blender, το ειδικό σφουγγαράκι δηλαδή ώστε να το απλώσετε με τον σωστό τρόπο.

Λάθος Νο 4

Το χρώμα των μαλλιών σας είναι αδιάφορο και μουντό: Οι ειδικοί τονίζουν ότι αν τα μαλλιά δεν έχουν ένα ομοιόμορφο, ζωντανό χρώμα τότε ναι, σας μεγαλώνουν αφού τα υγιή μαλλιά εκτός από δείγμα φροντίδας είναι και δείγμα νεότητας. Συζητήστε το λοιπόν με τον haircolorist και βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας πάντα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο celebrity hair artist Chris Appleton σας δείχνει τρικ για να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας

H Kat Von D σας μεταμορφώνει σε νεράιδες τα φετινά Χριστούγεννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα