Ιωάννα Τούνη-Νώντας Παπαντωνίου: Full in love σε βραδινή τους έξοδο!

Η Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο My Style Rocks, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Όπως έγινε γνωστό το καλοκαίρι που μας πέρασε, η καλλονή από τη Θεσσαλονίκη, διατηρεί δεσμό με τον μπασκετμπολίστα, Νώντα Παπαντωνίου. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσω των social media,

καθώς τους είδαμε μαζί σε διάφορες αναρτήσεις.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη στήλη “Μέχρι να ‘ρθει η Φαίη”, ότι η Ιωάννα θα μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η Ιωάννα και ο Νώντας διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανίζεται το συγκρότημα MELISSES μαζί με την Τάμτα. Οι δύο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χάριζαν τρυφερά φιλιά ο ένας στον άλλον. Φυσικά, οι φωτογράφοι έπσευσαν να τους απαθανατίσουν σε τρυφερές στιγμές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ιωάννα Τούνη σε συνέντευξη που παραχώησε στην εκπομπή Ooh la la, αποκάλυψε για τον σύντροφο της: «Νομίζω πως είμαι ερωτευμένη και έχω πολύ καιρό να το πω. Με τον Νώντα ήμασταν μαζί πριν από πέντε χρόνια για λίγο, είναι μεγάλη ιστορία. Θα πω μία μικρή λεπτομέρεια που δεν ξέρει κανείς. Είχα κατέβει για πρώτη φορά στην Αθήνα πριν καμία πενταετία με την κολλητή μου τη Στέλλα και την Ιωάννα Μπέλλα και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα και μου την έπεσε λιγάκι και ανέβηκε Θεσσαλονίκη μετά».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη:

Η Μικαέλα Φωτιάδη ποζάρει με τον γιο της μετά την αποχώρηση της από το GNTM!

Keywords
Τυχαία Θέματα