Συνεργασία έκπληξη! Η NOBACCO με τον Διονύση Αλέρτα δημιούργησαν τη σειρά Mon Dessert, τη gourmet εκδοχή του ηλεκτρονικού τσιγάρου και εμείς ήμασταν εκεί!

Απαντήσαμε αμέσως θετικά στην πρόσκληση της NOBACCO, της μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα και βρεθήκαμε σε ένα τέλειο event στο Hard Rock Café Athens, όπου υπό τους ήχους της Live Rock μπάντας, είδαμε την παρουσίαση της νέας σειράς υγρών αναπλήρωσης Mon Dessert by Dionysis Alertas που περιλαμβάνει γεύσεις που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος μόνο σε ένα εκλεπτυσμένο ζαχαροπλαστείο.

Ναι, το άτμισμα και η ζαχαροπλαστική μπορεί να μοιάζουν πως δεν έχουν την παραμικρή σχέση, όμως πραγματικά αποτελούν δύο έννοιες αλληλένδετες. Αυτό αποδεικνύει το πρωτότυπο εγχείρημα Mon Dessert που έγινε από τον επιτυχημένο Έλληνα ζαχαροπλάστη Διονύση Αλέρτα και το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ) με απώτερο στόχο να ικανοποιήσουν τους ατμιστές που… ψάχνονται συνεχώς για ευφάνταστες γεύσεις.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση:

Ας δούμε τώρα αναλυτικά τις 4 γεύσεις της νέας σειράς NOBACCO. Στο Mon Dessert Cheezit, ο ατμιστής θα απολαύσει τη λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με τη μπισκοτένια βάση να δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας. ΤΣτο Mon Dessert Sabayon Chocolat θα γευτεί μία πλούσια μους σοκολάτας που απογειώνεται γευστικά από μία ανάλαφρη crème patisserie. Στο Mon Dessert Melon Past(e), θα ζήσει μια… δροσερή εμπειρία με το χυμό πεπονιού που συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Τέλος, στο Mon Dessert Cream Nuts θα δοκιμάσει την λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης που πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά.

Η σειρά διατίθεται σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση High VG για μεγάλη παραγωγή ατμού. Να σας ενημερώσουμε πως οι πρώτες τέσσερις γεύσεις είναι μόνο η αρχή, καθώς οι νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσουν έμπνευση για τη δημιουργία επιπλέον νέων γεύσεων που θα εμπλουτίσουν την γκάμα υγρών αναπλήρωσης της σειράς Mon Dessert.

Στο τέλειο αυτό event ήταν φυσικά και η κάμερα του Πρω1νού:

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

Η Δελή Αρετή, Product Marketing Manager NOBACCO, ο Νικόλας Γαλανόπουλος, Γενικός Διευθυντής NOBACCO, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Βασίλης Καλλίδης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO

Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας μας δείχνει τον παρουσιαστή του event, Δημήτρη Ουγγαρέζο που δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα στο γλυκό που του προσφέρει ο σεφ Βασίλης Καλλίδης

Η Δελή Αρετή, Product Marketing Manager NOBACCO, ο Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Βασίλης Καλλίδης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO

Ο Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO με τον Διονύση Αλέρτα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Διονύσης Αλέρτας ανάμεσα στα όμορφα κορίτσια της NOBACCO

Το project Mon Dessert έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια της εταιρείας NOBACCO να στηρίξει την ελληνική καινοτομία και δημιουργικότητα. Τον Ιούνιο μάλιστα παρουσιάστηκε το NOBACCO =ISSON, η πιο κομψή συσκευή ατμίσματος της ελληνικής αγοράς που φέρνει επανάσταση στο άτμισμα.

Το ξεχωρίσαμε γιατί είναι ελαφρύ, τόσο που μερικές φορές ξεχνάμε ότι το κρατάμε ή το έχουμε πάνω μας, κομψό και μικρό, με διακριτικό και σύγχρονο σχεδιασμό που ταιριάζει στη νεαρή μας ηλικία και το life style μας. Επιπλέον είναι οικονομικό, δεν έχει κουμπί και είναι πανεύκολο στη χρήση του. Αναλυτικά ενεργοποιείται μόνο με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης, βάζοντας φρένο στις ατέλειωτες ώρες που περίμενες υπομονετικά για να γεμίσει.

Τέλος, μπορούμε να το μεταφέρουμε παντού, στην τσέπη της μπλούζας ή του πουκαμίσου μας, στο πέτο του σακακιού μας στις επίσημες εκδηλώσεις και οι γυναίκες στο μικρό τους τσαντάκι και ταιριάζει πραγματικά με όλα. Είναι πάντα δίπλα μας και μας περιμένει να το χρησιμοποιήσουμε. Στο γραφείο δίπλα στο laptop μας, στη βόλτα μας μαζί με το κινητό μας, στον καφέ, στο bar, στο αυτοκίνητο, στην οδήγηση, στο σπίτι, στα χόμπι κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες: www.nobacco.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα