Συγκλονίζει η Φελίσια Τσαλαπάτη: «Την έχασα στα γενέθλιά μου, πέθανε μέσα στα χέρια μου…»

Η γιαγιά της Κέλλυς Κελεκίδου «έφυγε» χτες (17/8) από τη ζωή και το δυσάρεστο αυτό γεγονός συζητήθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/8) στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes».

Με αφορμή τον θάνατο αυτού του αγαπημένου προσώπου της γνωστής τραγουδίστριας, η Φέλισια Τσαλαπάτη προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τη δική της γιαγιά, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Όσα είπε Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα της εκπομπής του Open

«Είναι σαν γονείς μας οι παππούδες μας. Κι εμένα όταν έχασα τη γιαγιά μου, που με είχε μεγαλώσει, ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα

που έχω πάθει στη ζωή μου. Την έχασα στα γενέθλιά μου, πέθανε μέσα στα χέρια μου ουσιαστικά. Αυτό που μου έκανε καλό ήταν η σκέψη πως μακάρι να είμαστε όλοι τόσο τυχεροί και να μας έρθει η φυσιολογική ροή της ζωής. Να χάσουμε τη γιαγιά μας, μετά να φύγει ο επόμενος και ο επόμενος… να μη γίνει το αντίστροφο», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα του Open.

Η συγκινητική ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου για την απώλεια της γιαγιάς της

«Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δω! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω! Καλό παράδεισο, γιαγιάκα μου… Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πει πάντα με αυτό το χιούμορ που μόνο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι! Σ’ αγαπώ», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου στο TikTok για τον θάνατο της γιαγιάς της.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για την κόρη της – «Την κοιτάω και σκέφτομαι πόση δύναμη έχει που κατάφερε να…»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου -Νάσος Γαλακτερός: Επέτειος για το ζευγάρι -«Έντεκα χρόνια που σ’ αγαπάω και σε θαυμάζω όλο και πιο πολύ»

Πέθανε η Λίζα Έβερτ

Keywords
Τυχαία Θέματα