Ιωάννα Τούνη: Τραυματίστηκε στις διακοπές της στα Κύθηρα -Φωτογραφίες

Μετά την Μάνη, όπου βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλέξανδρου ταξίδεψαν μαζί με τον γιο τους στα Κύθηρα και συνεχίζουν εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Βέβαια, η σημερινή ημερά (18/8) δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για την influencer και επιχειρηματία, καθώς είχε έναν μικρό τραυματισμό.

Η ίδια δημοσίευσε δυο σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τις γρατζουνιές που απέκτησε όταν προσπάθησε να

σκαρφαλώσει σε κάποια βράχια.

Όπως θα δείτε, η Ιωάννα Τούνη τραυματίστηκε ελαφριά στην κοιλιά της και λίγο στο χέρι της.

«Η προσπάθειά μου να σκαρφαλώσω σε βράχια ενώ σκάει το κύμα», στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες μαζί με την οικογένειά της και αγαπημένους της φίλους στις μαγευτικές Μαλδίβες, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η ίδια έκλεισε τα 30 στις 10 Αυγούστου και ήθελε να γιορτάσει αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Η Ιωάννα Τούνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα απόλαυσαν το ταξίδι τους στον τροπικό προορισμό και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράστηκαν αρκετά σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Διαβάστε επίσης:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου -Νάσος Γαλακτερός: Επέτειος για το ζευγάρι -«Έντεκα χρόνια που σ’ αγαπάω και σε θαυμάζω όλο και πιο πολύ»

Πέθανε η Λίζα Έβερτ

Τι θέλει να πει ο ποιητής; 5 μηνύματα που δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί- και τι σημαίνουν

Keywords
Τυχαία Θέματα