Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Όταν έγινε το ατύχημα, σκέφτηκα ότι μου απομένουν 4 ώρες ζωής»

Η Έρρικα Πρεζεράκου κάθισε στον καναπέ της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση. Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

«Όλοι βιώνουμε δύσκολες στιγμές. Βίωνα ένα πένθος μέχρι τον Αύγουστο και τότε έδωσα χώρο στον εαυτό μου να καταλάβει πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πέρασε. Έχει σημασία να αναλογιστούμε τις μας έχει συμβεί αλλά να μην μείνουμε εκεί, γιατί δεν γίνεται να συνεχίζουμε έτσι. Κάθετι που συμβαίνει έχει κάτι να μας

διδάξει.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν συμβεί πέντε γεγονότα τα οποία όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω. Ήταν πολύ σημαντικά. Μετά τον Μάιο αισθάνθηκα ότι λίγο μου επιτρέπω να δω όλες τις πλευρές, όλα τα κομμάτια και πως είναι τα πράγματα. Κυρίως να βρω την κατανόηση γιατί μπορεί να έχω φέρει στη ζωή μου καταστάσεις και πράγματα. Όποια συνθήκη και αν έρθει πρέπει να βρεις τι έχει να σε διδάξει», εξομολογήθηκε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Όταν έγινε το ατύχημα με το σκάφος, είπα από μέσα μου ότι μάλλον έχω άλλες τέσσερις ώρες για να ζήσω. Έχω μεγαλώσει με σκάφη και ξέρω πώς είναι όλο αυτό με την προπέλα… Αλλά από την άλλη είχα μια ενέργεια που έψαχνε να βρει τον τρόπο να επιβιώσει. Και τα άλλα δύσκολα πράγματα που συνέβησαν μετά και χρειαζόντουσαν ενέργεια και αγάπη με δίδαξαν κάτι.

Καμιά φορά συμβαίνουν κάτι μεγάλα σοκ και πρέπει να κάνεις επαναπροσδιορισμό. Ξαφνικά επαναπροσδιορίζεις όλη τη ζωή σου. Η πίστη μου στον Θεό με βοήθησε να ξεπεράσω όσα μου συνέβησαν, ένιωθα ότι δεν είμαι μόνη μου και ότι υπάρχει μια υποστήριξη. Όταν είναι πολλά τα χτυπήματα θα πεις “γιατί σε μένα” αλλά μετά θα το πας ένα βήμα παραπέρα και θα σκεφτείς τι έχεις να μάθεις», κατέληξε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Διαβάστε ακόμα:

Φώφη Γεννηματά: Εκδηλώσεις μνήμης για τον έναν χρόνο από τον θάνατό της

 Μικαέλα Φωτιάδη: Στο χειρουργείο ο 5 ετών γιος της -Το μήνυμά της

 Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδρασή της, όταν έμαθε έμαθε ότι η Μαρία Μπακοδήμου αποχωρεί από το «J2US»

Keywords
Τυχαία Θέματα