Φώφη Γεννηματά: Εκδηλώσεις μνήμης για τον έναν χρόνο από τον θάνατό της

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 25 Οκτωβρίου από την ημέρα που η Φώφη Γεννηματά “έφυγε” από τη ζωή. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε μια γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε εκδηλώσεις και δράσεις στη μνήμη της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κόμματος.

Τη

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 18.30μμ, θα πραγματοποιηθεί προγραμματική εκδήλωση για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Εκείνη την εβδομάδα, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες. Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, καθώς η Φώφη Γεννηματά εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

“Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που θα παράσχει δωρεάν τον προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο”, τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος. Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 210-3665378. Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.

Αύριο (22/10), η δημοτική οργάνωση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης του κόμματος θα πραγματοποιήσει στις 19:00, πολιτικό μνημόσυνο της αειμνήστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Το πολιτικό μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα Ιωνία, δίπλα στο Δημαρχείο της περιοχής. Την κεντρική ομιλία θα έχει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ εκεί θα βρίσκονται ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά τους, καθώς και ο πρώην γραμματέας και στενός συνεργάτης της, Μανώλης Χριστοδουλάκης, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδρασή της, όταν έμαθε έμαθε ότι η Μαρία Μπακοδήμου αποχωρεί από το «J2US»

Βάσω Γουλιελμάκη: Η μεταφυσική εμπειρία που έζησε μετά τον θάνατο της μαμάς της -«Ήταν τρομερό»

Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη»

Keywords
Τυχαία Θέματα