Στο δικαστήριο για χρέη η Δήμητρα Ματσούκα – Αυτό είναι το ποσό που χρωστάει στο Δημόσιο

Η Δήμητρα Ματσούκα δικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων και κατηγορείται για οφειλές στο Δημόσιο από φόρο εισοδήματος της περιόδου 2010-2011. Η γνωστή ηθοποιός κατηγορεί τον λογιστή της ενώ η υπόθεση φαίνεται να μην κλείνει με το χρέος της να αγγίζει τα 108.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Δήμητρα Ματσούκα δεν παρέστη στη χθεσινή δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Γεώργιο Δρίλλη, ο οποίος

ζήτησε αναβολή και τόνισε πως η κατηγορούμενη επιθυμεί να ενταχθεί στον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εισαγγελέας είπε: «Το ποσό της οφειλής υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ για το αξιόποινο για το οποίο έχει καταδικαστεί στο πρωτόδικο. Υπήρχαν νόμοι και δυνατότητες να ενταχθεί κάπου. Το πρωτεύον είναι η είσπραξη ποσών για να εισρεύσουν χρήματα στα κρατικά ταμεία. Η κατηγορούμενη είναι ελεύθερη επαγγελματίας και έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί. Έχει καταβάλει ένα μικρό μέρος των οφειλόμενων. Ωστόσο έχει οικονομική δυσπραγία που δεν οφείλεται σε εκείνη. Όλη η κοινωνία βρίσκεται στη θέση αυτή. Δεν κινδυνεύει με άμεση παραγραφή και, υπό αυτά τα δεδομένα, προτείνω να αναβληθεί προκειμένου να υπάρξει το έγγραφο ένταξής της στη ρύθμιση».

Το δικαστήριο συμφώνησε και η υπόθεση πήρε αναβολή για το τέλος του 2017.

The post Στο δικαστήριο για χρέη η Δήμητρα Ματσούκα – Αυτό είναι το ποσό που χρωστάει στο Δημόσιο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα