Πρω1νό: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία με το εξώδικο που δεν υπέγραψε πρώην σύντροφός της

Στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη για τις επαγγελματικές της επιλογές και προτάσεις αλλά και για την ”μυστική” προσωπική ζωή της.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα μιλώντας για την πρόταση του ΣΚΑΙ και το concept της εκπομπής που παρουσιάζει είπε: «Ήταν ό,τι πιο έξυπνο και ωραίο μπορούσε να μου προταθεί»

και συνέχισε: «ήμουν με το ένα πόδι σε έναν άλλο σταθμό. Για να μην επιλέξω τελικά την πρόταση του Alpha, που ήταν εξαιρετικά δελεαστική και θα έκανα αυτό πού ήθελα τόσα χρόνια, infotainment, στο 10-1, καταλαβαίνεις ότι έριξα πολλή σκέψη πάνω στο Survivor Πανόραμα».

Σχετικά με το πως καταφέρνει και προστατεύει τόσο καλά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε: «Το έχω παλέψει για να μην μιλάνε για τα προσωπικά μου και να μιλάνε μόνο για την δουλειά μου. Έχω σταματήσει σχέση επειδή ένιωθα ότι εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα… Για να προστατεύσω την άλλη πλευρά εγώ έχω κάνει εξώδικα για να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή και για να έχει ισχύ το εξώδικο πρέπει να το υπογράψει και η άλλη πλευρά… και ένας που δεν το υπέγραψε, τον έφαγε η μαρμάγκα»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Πρω1νό: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία με το εξώδικο που δεν υπέγραψε πρώην σύντροφός της appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα