Στέλιος Χανταμπάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το «Survivor All Star» – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι ο Στέλιος Χανταμπάκης, λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star».

Ο παρουσιαστής προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5) και εκεί περίμενε η πιο γλυκιά έκπληξη. Συγκεκριμένα, εκεί τον περίμεναν η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη και τα δυο του παιδιά, Μανώλης και

Μαλένα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και έτρεξε να αγκαλιάσει την οικογένεια του, την οποία είχε να δει από τότε που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο.

Θυμίζουμε ότι τη στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε την ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού, ανέφερε ότι του έχει λείψει πολύ η οικογένεια και τα παιδιά του και δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται μακριά τους.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και ‘γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου.

Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βάφτισαν την κόρη τους – Το ξεχωριστό όνομα που πήρε η νεοφώτιστη

Κάρολος Γ’: Στέφθηκε Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου -Φωτογραφίες από την τελετή

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Βρήκαμε τον καρκίνο στο ξεκίνημά του, ήταν ένα θαύμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα