Στέφανος Κασσελάκης: Θα πάει φαντάρος και δηλώνει ενθουσιασμένος -«Θέλω να υπηρετήσω σε κάποιο ακριτικό νησί»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 28/9 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέτευξη στη Μάρα Ζαχαρέα. Μέσα σ’ όλα, ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα πάει φαντάρος, δηλώνοντας μάλιστα αρκετά ενθουσιασμένος.

Όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Star

«Εννοείται πως θα πάω στρατό. Είναι τιμή μου. Είναι τιμή μου να επιστρέφω στην πατρίδα μου και να την υπηρετώ. Δε ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για

πολλούς από εμάς τους απόδημους να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Και αυτό πρέπει να αλλάξει. Είναι το μέλλον της χώρας μας, να είμαστε οι νέοι μαζί.

Θα είμαι ο πρώτος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα πάει φαντάρος. Θα πάω σύντομα… Ξέρω ότι δε πρόκειται να επιλέξω εγώ τη μονάδα που θα εκπληρώσω τη θητεία μου, αλλά θα ήθελα να είναι σε ακριτικό νησί ή στην παραμεθόριο. Να είμαι στην αρχή της χώρας μας. Πάντα λέω, “όπου πάμε, για την Ελλάδα αγωνιζόμαστε”.

Είμαι ενθουσιασμένος για τη μελλοντική στρατιωτική μου θητεία. Αλήθεια σας το λέω. Είναι συγκινητικό να μπορώ να ζω στη χώρα μου και να προσφέρω όπως μπορώ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 15ο λεπτό: 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει θέμα συζήτησης το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα