Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή συμμετείχε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στο «Survivor All Star», ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος παρά το γεγονός πως πολλοί τη θεωρούσαν ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι αχάριστη, πήρα πάρα πολλά πράγματα, κέρδισα ένα αμάξι, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ φέτος, νομίζω ψυχολογικά περισσότερο, σωματικά κουράστηκα στο τέλος γιατί ξεκίνησε να με αφήνει το σώμα μου. Το παιχνίδι τελείωσε και η ζωή προχωράει», είχε δηλώσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή

στο «Πρωινό μας» μετά την αποχώρησή της.

Λίγους μήνες αφότου τελείωσε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερινή της εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια και personal trainer άφησε πίσω της το ξανθό και έγινε… μελαχρινή! Μια αλλαγή που η αλήθεια είναι πως κανένας δεν περίμενε, όμως μπορούμε να ομολογήσουμε ότι της πάει πολύ.

«Καιιιι τελικά ξανά μελαχρινή. Μπορώ να πω ότι μ’αρέσει παααρα πολύ. Σε εσάς;;;», αναρωτήθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram όπου και έδειξε το νέο της hairlook μέσα από μια σειρά φωτογραφιών.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα