Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Βάφτισαν τον γιο τους -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του 9 μηνών γιου τους!

Το ζευγάρι επέλεξε να βαφτίσει τον μικρούλη σε μια εκκλησία στο Καβούρι σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο νεωφότιστος πήρε το όνομα Βλάσσης, αφού έτσι λένε τον πατέρα του επιχειρηματία.

Το Faysbook.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου,

στις οποίες μπορείτε να δείτε ότι ο στολισμός που επέλεξε το ζευγάρι για την εκκλησία ήταν σε λευκούς, γαλάζιους και μωβ τόνους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα το οποίο τελείωνε λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Τα μαλλιά της τα άφησε κάτω κάνοντας μπούκλες και ένα πολύ μικρό διακριτικό πιάσιμο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Faysbook.gr: 

Αμέσως μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα υποδεχτούν τους λαμπερούς καλεσμένους τους.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αργότερα τον γάμο του, καθώς ήθελε να τηρήσει τις παραδόσεις και να κάνουν ξεχωριστά τα δύο μυστήρια.

Διαβάστε ακόμα:

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ήμουν ζωντανή νεκρή, έκλεινα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε μια κόλαση»

Ναταλία Γερμανού: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Secret Song»

Τάσος Λέκκας -Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με τον ρόλο μου στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα