Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Έλυσε» τη σιωπή της για τον χωρισμό – «Προέχει η ψυχική υγεία μου»

Μία τελεία έβαλαν στον γάμο τους η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς, αποφασίζοντας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 5,5 χρόνια σχέσης. Οι δυο τους μπορεί να παντρεύτηκαν πριν από 3 μήνες, όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στο διάβα τους κι έτσι χώρισαν τους δρόμους τους.

Τόσο η Σταυρούλα Χρυσαειδή όσο και ο Παναγιώτης Τριβυζάς έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους σχετικά με τον χωρισμό τους, αποφεύγοντας να μιλήσουν ανοιχτά για τους λόγους που τους οδήγησαν στη λήψη αυτής της απόφασης. Ωστόσο, το θέμα έχει

πάρει έκταση και καθημερινά συζητιέται στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, λοιπόν, την οποία θα δούμε ξανά στο All Star, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά. Η ίδια εξομολογήθηκε πως αυτή τη στιγμή προέχει η ψυχική ηρεμία τόσο της ίδιας όσο και της οικογένειάς της.

Όσα έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην ανάρτησή της:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου.

Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

 Άντζελα Δημητρίου: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική ζωή της – «Είμαι μόνη εδώ και 6 χρόνια»

 Δανάη Μπάρκα για Madwalk: «Δεν θα σοβαρευτούμε ποτέ»

 Ντόρα Μπακογιάννη: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα επτά εγγόνια της

Keywords
Τυχαία Θέματα