Survivor All Star: Πανηγυρισμοί στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Καραγκούνια -Βίντεο

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το «Survivor All Star». Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ήταν υποψήφιος μαζί με τη Μελίνα Μεταξά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το reality επιβίωσης, ο Νίκος Μπάρτζης φώναξε δυνατά «ναι», μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη.

Μετά από αυτή την αντίδραση, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι απόψε φεύγω ευγνώμων από το “Survivor”. Ευχαριστώ τον καλό Θεό που

με είχε δυνατό και γερό εδώ πέρα να φύγω σώος. Χαίρομαι που στα πενήντα μου χρόνια είχα την τιμή να παίζω με τον…υπερπαίκτη τον Νίκο Μπάρτζη και να τον κερδίζω.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απαίσια συμπεριφορά του, τον απαίσιο τρόπο του ακόμα και σε αυτή την ύστατη στιγμή μου στο Survivor που εκτέλεσε ένα… καθήκον. Είναι δικαίωμά του να το κάνει. Ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης».

Οι πανηγυρισμοί στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

Όπως βλέπουμε στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ για το αυριανό επεισόδιο (5/6), ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης πανηγυρίζουν έντονα μετά την αποχώρηση του μισθοφόρου.

«Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά όχι θεατρικά» τραγουδούν οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας στην κάμερα.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεσπά κατά Νίκου Μπάρζη, μετά από αυτή την αντίδραση που είχε στο συμβούλιο.

«Δεν καταλαβαίνω ο Μπάρτζης γιατί να πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο στο συμβούλιο. Φεύγει, άστον να φύγει. Αχρείαστο τελείως», λέει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4/6

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Θα είναι λύτρωση να βρεθεί ο μπαμπάς μου»

Μιχάλης Οικονόμου: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω οικογένεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα