Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Την μπλόκαρα γιατί δεν ήθελα να…»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. Το ζευγάρι έγινε γνωστό πως δεν είναι πια μαζί εδώ και μερικούς μήνες, με την γνωστή επιχειρηματία να έχει μετακομίσει πλέον σε δικό της σπίτι.

Οι δυο τους πλέον δεν είναι «φίλοι» ούτε στα social media, αφού ο Στάθης Σχίζας έκανε μάλιστα block την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από το Instagram.

Ο πρώην νικητής του Survivor παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον χωρισμό τους αλλά και στον λόγο που έκανε την πρώην αγαπημένη του block. Παράλληλα, απάντησε και για τα δημοσιεύματα που θέλουν εκείνη σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Alpha

«Δεν ξέρω αν ισχύει ότι η Αλεξάνδρα είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, εγώ ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά. Ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, μιλάμε για τα τυπικά γιατί μέναμε μαζί και υπάρχουν και κάποια πρακτικά που πρέπει να λύσουμε, δεν είμαστε εχθροί. Περάσαμε ωραίες στιγμές και κρατάμε αυτές», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Και συνέχισε: «Το block που έκανα ήταν της στιγμής, εγώ είμαι άνθρωπος που όταν θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να βλέπω πράγματα, με επηρεάζει. Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά οπότε θα δούμε».

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας είπε ότι «στην επόμενη σχέση μου θα είμαι πιο προσεκτικός και είναι πολύ πιθανό να μην είναι και από τον χώρο, όταν και αν».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Φαίη σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Συγγνώμη για χθες, μακάρι να μην φαινόταν τίποτα, έγινε όμως»

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τις εντάσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο -«Μπορεί να έχει μια αντίθετη άποψη και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα