Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: «Έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου, έχω έναν θησαυρό»

Σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (7/6) η Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή πολιτικός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα με πολύ κολακευτικά λόγια για τη σύζυγο του γιου

της.

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου. Έχω έναν θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα, μια τρομερή σύντροφος, ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή. όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», τόνισε στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε αναφέρει για τη νύφη της: «Με τη νύφη μου, Σία Κοσιώνη, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Τη λατρεύω, μου αρέσει ο χαρακτήρας της, είναι χαρά Θεού. Είναι ένα κορίτσι που σου λέει “αγάπα με” με το καλημέρα. Είναι μια τρομερή μάνα, δεν υπάρχει. Εγώ νομίζω είναι ένα μύθος αυτό που λένε οι “κακές πεθερές”. Οι πεθερές, αν δούνε ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια γυναίκα σαν τη Σία πρέπει να είναι ηλίθιες για να τη σαμποτάρουν».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming, αλλά το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο»

Πάπας Φραγκίσκος: Στο χειρουργείο για επείγουσα επέμβαση

Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω πάθει σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα