Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας τονίζει -«Θα πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχουν αν υπάρχουν ανήλικα θύματα»

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε σήμερα το μεσημέρι (8/1) ο δικηγόρος των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει, κ. Λύτρας.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε πως η μια από τις πελάτισσές του, εκείνη που είχε κάνει και την πρώτη καταγγελία, ανακάλυψε ακόμη ένα βίντεο.

«Χθες ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει.Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα

αυτό δεν σημαίνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών αρχών, αλλά ότι στην αρχική καταγγελία που είχε γίνει θα προστεθούν τα νέα στοιχεία.

«Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τον κατηγορούμενο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες», τόνισε ο κ. Λύτρας, αναφέροντας ότι δεν έχει σχετικές πληροφορίες μέχρι στιγμής.

«Εγώ έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Τσαπατάκης-Βασιλική Ρούσσου: Χώρισαν μετά από 1,5 χρόνο σχέσης; 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό 

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17 ετών γιος της -Η σπαρακτική ανάρτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα