Γιάννης Μπέζος για την κόντρα Χαλκιά-Μαλέσκου: «Στη θέση του δεν θα έβγαινα καθόλου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε σήμερα το μεσημέρι (8/1) 0 Γιάννης Μπέζος!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον χώρο του θεάτρου, για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ, ενώ πήρε θέση και στην κόντρα Χαλκιά-Μαλέσκου.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε αρχικά ότι «όταν γινόμαστε εμμονικοί με ένα θέμα ούτε βοηθάμε την κατάσταση, ούτε αποκαλύπτουμε κάτι. Εγώ δεν μπορώ να λέω ό,τι θέλω και αβασάνιστα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασύρουμε

ανθρώπους και να χαθεί το μέτρο».

«Τα προβλήματα αυτά πάντα υπήρχαν στον χώρο μας και είναι ανθρώπινες αδυναμίες πολύ μεγάλες. Καλό είναι με την αφορμή αυτή οι άνθρωποι να ξεθαρρεύουν, να μη φοβούνται και να μιλούν. Ένας νέος ηθοποιός θα έχει συνέχεια στον χώρο ο κόσμος να χαλάσει. Αυτές είναι φοβίες που τις καταλαβαίνω αλλά δεν τις δικαιολογώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι «δεν με ενδιαφέρει αν είναι καθημερινό. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το πώς θα είναι οι συνεργάτες και αν μου αρέσει αυτό που κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου εμπορικό».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος πήρε θέση και για την κόντρα του Τάσου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου, λέγοντας ότι «αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ηλιάκη: Σε καραντίνα με την κόρη της -Τα συμπτώματα κορονοϊού και οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάγνωση 

Πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά από την κατά 31 χρόνια νεότερη σύζυγό του!

Ελένη Καρακάση: Η αποκάλυψη για την απώλεια βάρους -«Από 85 κιλά πήγα στα 51 σε έξι μήνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα