Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τρυφερό μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα -Η φωτογραφία του Θέμη Σοφού με τις δύο κόρες τους

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα που είναι σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του συζύγου της, Θέμη Σοφού με τις δυο κόρες τους, Νάγια και Μαίρη και τη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, θέλοντας να τιμήσει τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της.

«Χρόνια

πολλά στους μπαμπάδες. Κάντε τους μια αγκαλιά και δώστε τους ένα γλυκό φιλί. Το αξίζουν… Μη θυμόμαστε μόνο τη γιορτή της μητέρας», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τον Θέμη Σοφό

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, «Μαμά-δες» η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

«Η Φαίη Σκορδά ήθελε να μου γνωρίσει τον Θέμη πριν τον γνωρίσω εγώ και τελικά γνωριστήκαμε μόνοι μας. Πιστεύω ότι είδε στο πρόσωπό του τον ώριμο άνδρα, το καλό παιδί, τον επιστήμονα και έχει πραγματικά το πακέτο. Είχε το προφίλ ενός σωστού άνδρα. Τον ερωτεύτηκα από την αρχή», είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της ΕΡΤ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει εντελώς ψεύτικα, είναι κλώνος του Ρέμου και δεν με ψήνει»

Ελένη Τσολάκη: Η απάντηση στην αιχμηρή ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα

Στέλιος Παρλιάρος: Μιλά για την προσωπική του ζωή -«Αν έδινα δικαιώματα, σίγουρα θα είχα και κουτσομπολιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα