Τζένη Μπαλατσινού: Ευχήθηκε στον Βασίλη Κικίλια για τη γιορτή του πατέρα -Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι λάτρης των social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Aυτή τη φορά, η ίδια προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της, μέσω της οποίας ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον Βασίλη Κικίλια για τη γιορτή του πατέρα.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που δημοσίευσε βλέπουμε τον σύζυγό της να απολαμβάνει τη βόλτα του με τον 3 ετών γιο τους, Παναγιώτη-Αντωνίο, ενώ στη λεζάντα

της ανάρτησης σημείωσε: «Χρόνια Πολλά μπαμπά μας. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες!».

Η τρυφερή εξομολόγηση του Βασίλη Κικίλια για την οικογένειά του

Πριν από λίγους μήνες, ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του και τον γιο τους.

«Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό.

Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Σχετικά με τον γιο τους, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Εύη Δρούτσα: «Έλα σε παρακαλώ, που θα γίνει η Καλομοίρα coach στο “Fame Story”»

«Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Μενεγάκη, μου είχε κάνει νόημα στον αέρα να μη μιλήσω»

Νίκος Συρίγος για Νότη Σφακιανάκη: «Είναι αισχρό και χυδαίο, αυτός του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά»

Keywords
Τυχαία Θέματα