Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σήλια Κριθαριώτη: «Είχε χτυπήσει το πόδι της στο Κάιρο»

Μία αποκάλυψη για τη Σήλια Κριθαριώτη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής με αφορμή τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Αμερικής.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από νοσοκομείο της Νέας Υόρκη, αποκαλύπτοντας πως υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια έδειξε την τομή στο πόδι της, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν

να κάνουν αρνητικά σχόλια, υποστηρίζοντας πως ταξίδεψε στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε κάποιου είδους πλαστική επέμβαση.

Η Σάσα Σταμάτη, λοιπόν, ήρθε για να ξεκαθαρίσει την αλήθεια και να δώσει τέλος σε αυτές τις φήμες μέσα από μια ανάρτηση, που έγραψε ότι η Σήλια Κριθαριώτη έκανε επέμβαση στο πόδι της.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Σήλια Κριθαριώτη

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως, όταν είχαν ταξιδέψει στην Αίγυπτο είχε χτυπήσει το πόδι της και είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

«Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί, γιατί γράφτηκαν πάρα πολλά για το τι κάνει σε ένα νοσοκομείο στην Αμερική. Κυρίως κακόβουλα σχόλια, ότι πήγε να κάνει πλαστική επέμβαση κλπ. Η Σάσα ξεκαθάρισε ότι πήγε να κάνει ένα χειρουργείο για το πόδι της. Μάλιστα, στο Κάϊρο, στα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά, είχε ένα ατύχημα θυμάμαι.

Είχε πέσει σε μία μεγάλη τρύπα ενώ περπατούσε. Είχε χτυπήσει εκεί το πόδι της. Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή αν είναι ο ίδιος τραυματισμός που την ενοχλεί. Απλά το λέω γιατί όντως είχε ένα τραυματισμό τότε στο πόδι που την είχε ταλαιπωρήσει. Περαστικά και σιδερένια», εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι ήρωες έξω από τα τείχη – Φωτογραφίες από την πολυαναμένομενη σειρά του ANT1

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Βασιλική Μιλλούση για τις κόρες της: «Από όταν ήταν στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα