Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες»

Έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους του έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως όλη αυτή την περίοδο που έχουν ξεκινήσει οι καλοκαιρινές περιοδείες, συνεχώς φτάνουν στα αυτιά του πληροφορίες για άσχημα περιστατικά που συμβαίνουν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ζήτησε απ’ όλους να «λύσουν» τη σιωπή τους και να μιλήσουν στο ΣΕΗ

για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο ηθοποιός επισήμανε πως αν δεν αποκαλύψουν όσα βιώνουν, το τοπίο δεν πρόκειται να αλλάξει και τα εργασιακά δικαιώματα θα εξακολουθήσουν να είναι μην γίνονται σεβαστά από τους εργοδότες.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Λόγω της θέσης μου ως Προέδρου του ΣΕΗ, μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες. Σε περιοδεία στην Εύβοια δήμαρχος δεν άφησε θίασο να παίξει γιατί έκανε παράνομα μικρή αφισοκόλληση, στην Καβάλα άλλος θίασος υφίσταται χυδαίες απειλές από ηθοποιό εργοδότη γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης, αλλού δίνουν μόνο τα εκτός έδρας χωρίς μισθό, αλλού χωρίς πλήρη ένσημα, αλλού παίζουν χωρίς ρεπό 16 μέρες και μάλιστα τραγωδία, αλλού έκαναν τζάμπα πρόβες για να παίξουν δήθεν 10 ή 15 παραστάσεις και παίζουν μόνο 3 η 4!

Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα! Μόνο έτσι θα αλλάξει το τοπίο και θα σεβαστούν τα εργασιακά μας δικαιώματα. Αξίζουμε καλύτερη ζωή, δε χαρίζουμε την αξιοπρέπειά μας, όλοι μαζί για ένα ΣΕΗ δυνατό».

Διαβάστε ακόμα:

 Ανθή Σαλαγκούδη: Έχετε δει την αδερφή της; Η μεγάλη ομοιότητά τους

 Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

 Δέσποινα Μοιραράκη: Συντετριμμένη στο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα