Ελεονώρα Μελέτη: Η απρόσμενη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media στις καλοκαιρινές διακοπές της, αφού σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο. Εδώ και μερικές ημέρες η παρουσιάστρια του Mega βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά, την Κεφαλονιά, μαζί με την οικογένειά της και φορτίζει τις μπαταρίες της για τον

χειμώνα.

Μετά τις υποβρύχιες λήψεις μέσα από τον φωτογραφικό φακό του αδερφού της, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να αναλάβει χρέη φωτογράφου. Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, που σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε με εκείνον.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε την παραλία Ξι της Κεφαλονιάς, μία από τις ωραιότερες παραλίες παγκοσμίως που μετρά  πολλές διακρίσεις και φημίζεται για το κεραμιδί χρώμα της αμμουδιάς της. Αυτό το χρώμα της άμμου σε συνδυασμό με την πράσινη άργιλο δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα φυσικό σπα.

Συνεπώς, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έκαναν φυσική απολέπιση, με την παρουσιάστρια να απαθανατίζει τον σύζυγό της με την άμμο στο σώμα του. «Τον παντρεύτηκα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά για τη συνύπαρξη στο ίδιο σίριαλ με τη Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό τους

 Φαίη Μαυραγάνη: Αυλαία για την εκπομπή στο Open – «Ο αγώνας θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο από κάπου αλλού»

 Αντιγόνη Ψυχράμη: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα