Σοκάρει η εξομολόγηση της πρώην Μις Ελλάς: «Μετατοπίστηκε η λεκάνη μου. Παρέλυσε όλη η πλευρά μου»

Παραμορφώθηκε από τη νόσο του Bell (πάρεση) και καθηλώθηκε για έναν χρόνο σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο λόγος για τη «Μις Ελλάς 1988» Σύλβια Αντωνάρου που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε μεταξύ άλλων για το γολγοθά της αλλά και το θαύμα που έγινε με αποτέλεσμα να σταθεί και πάλι όρθια στα πόδια της.

«Αναγκάστηκα να μείνω στο κρεβάτι, στην αρχή για λίγες μέρες, μετά για πολλές, χάνοντας την καθημερινότητά μου και τις στιγμές με την κόρη μου. Δεν την πήγαινα σχολείο, δεν της μαγείρευα, δεν την έντυνα, δεν της χτένιζα τα μαλλιά. Η μικρή ήταν επτά χρόνων, έτρωγε και διάβαζε δίπλα μου στο κρεβάτι, και με κοίταζε με απορία και με ένα “γιατί;”. Ακίνητη, απελπισμένη και με φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα ούτε να την αγκαλιάσω. Μόνο της έλεγα γλυκόλογα και πόσο την αγαπούσα. Το πρόσωπό μου είχε πια στραβώσει, είχε πάρει κλίση προς τα δεξιά και το κορμί μου έγερνε επικίνδυνα. Μετατοπίστηκε η λεκάνη μου και μέσα σε λίγες εβδομάδες παρέλυσε ολόκληρη η πλευρά», αναφέρει το γνωστό μοντέλο ενώ προσθέτει: «Την πρώτη μέρα που πήγα στο κέντρο αποκατάστασης, σοκαρίστηκα! Κάθε μέρα, ένας αγώνας! Νεύρα, ένταση, 19 φάρμακα τη μέρα, αναπηρικό καροτσάκι. Το τελευταίο με διέλυσε. Αρνήθηκα πολλές φορές να καθίσω σε αυτό (σ.σ.: δεν θέλει να αναφέρει τη λέξη). Τα χέρια του πατέρα μου, αλλά και του άνδρα μου είχαν γίνει τα… πόδια μου. Με έπαιρναν αγκαλιά και με μετέφεραν όπου έπρεπε».

Μπορεί από τότε να πέρασαν 15 χρόνια, η Σύλβια όμως θυμάται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια: «Οι μήνες που ακολούθησαν ήταν δραματικοί. Είχα κουραστεί να πονάω, είχα κουραστεί να βασανίζω τους δικούς μου ανθρώπους. Αθελά μου! Το έκανα, όμως! Εκείνοι ήλπιζαν, εγώ όχι. Υστερα από έναν χρόνο αποτυχημένων προσπαθειών να επανέλθω, μίλησα στους γιατρούς για το επόμενο στάδιο, το χειρουργείο. Πενήντα πενήντα οι πιθανότητες να πετύχει. Ήθελα, όμως, να ζήσω, όχι να πεθάνω. Κι αν ήταν να ζω καθηλωμένη στο καροτσάκι, αλλά ζωντανή, θα το δεχόμουν».

Το χειρουργείο πήγε καλά. «Επρεπε, όμως, να μάθω να περπατάω από την αρχή. Στάθηκα όρθια ύστερα από έναν χρόνο» εξομολογείται.

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Η Φαίη αποκάλυψε τα σχέδια της για το Πάσχα

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει: «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν βρίσκεται μαζί μας…»

The post Σοκάρει η εξομολόγηση της πρώην Μις Ελλάς: «Μετατοπίστηκε η λεκάνη μου. Παρέλυσε όλη η πλευρά μου» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα