Σοφία Δανέζη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε μου χρωστάει και δεν του χρωστάω»

Η Σοφία Δανέζη εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια ως τραγουδίστρια και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother» του ΣΚΑΪ.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη συμμετοχή της στο reality ενώ ρωτήθηκε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος είχε τον ρόλο του σχολιαστή

στο εν λόγω  τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Ήταν μία εμπειρία μεγάλη. Δεν θα την έκανα ξανά. Πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο, με σταματά, με χαιρετάει, μου μιλάει. Με ωρίμασε ως προσωπικότητα. Θα δήλωνα συμμετοχή γιατί ήταν μία σκέψη που μου ήρθε ξαφνικά. Υλοποιήθηκε και μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Κρατώ επικοινωνία με την Didi και μιλώ με τον Θέμη.

Δεν είναι στα χέρια σου η προσωπικότητα, όχι μόνο για εμένα για όλους. Πολλές φορές έδειχναν πράγματα που δεν ήμασταν. Είχε γίνει κοπτοραπτική. Καλά έκαναν γιατί είχαμε υπογράψει και για αυτό. Όσον αφορά την προσωπικότητα, στενοχωρήθηκαν οι δικοί μου» είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Σε άλλο σημείο, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε «είχες πει σε συνέντευξή σου ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κατευθύνει το κοινό  για την προσωπικότητά σου. Τον έχει προσεγγίσει μετά το παιχνίδι;», η ίδια σημείωσε: «Δεν θυμάμαι τι είχα πει και δεν είχαμε καμία επαφή. Δεν έχω καμία διαφορά με κανέναν. Δεν μου χρωστάει, δεν του χρωστάω, άρα δεν θα με ενδιέφερε να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες μετά από τόσα χρόνια κιόλας. Να είναι καλά και να έχει την υγεία του».

Διαβάστε επίσης:

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δε ξέρω αν θα γινόμουν μαμά από επιλογή, η εγκυμοσύνη προέκυψε»

Έλενα Γαλύφα για «Shopping Star»: «Κανείς δεν περίμενε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα…»

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό -«Το στομάχι μου είναι κόμπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα