Σοφία Χατζηπαντέλη: Ξεκαθαρίζει για τη Mary Vitinaros -«Ξέσπασα σε γέλια γιατί…»

H Mary Vitinaros έκανε την εμφάνισή της στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM, στη φάση του Bootcamp, έχοντας τον ρόλο της model instructor στο ριάλιτι μόδας.

«Η υπερκαλλονή @maryvitinaros έχει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό και έρχεται στο #GNTMgr ως model instructor των κοριτσιών», έγραψε η επίσημη σελίδα του GNTM στο Instagram για την εισαγωγή της Mary Vitinaros στο παιχνίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία ήταν guest κριτής στις auditions, άφησε το σχόλιο της κάτω από την παραπάνω ανάρτηση, γράφοντας “χαχαχαχαχα”.

Το σχόλιο του μοντέλου έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media, με πολλούς να αναφέρουν ότι η ίδια αφήνει υπόνοιες για την model instructor του παιχνιδιού.

Πριν από λίγη ώρα, η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ξεκαθάρισε γιατί έκανε το εν λόγο σχόλιο.

«Για να ξεκαθαρίσω, δεν γελάω με τη Mary. Είναι τόσο sexy και θα είναι πολύ καλή με τα κορίτσια. Είχα πεθάνει στα γέλια για το γεγονός ότι έβαλαν τις παίκτριες να ποζάρουν πάνω στα όργανα γυμναστικής. Τι στο…», έγραψε η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Αλιμπέρτη στο «Πρωινό μας»: «Είχα επτά χρόνια κανονική σχέση που δεν τη μάθατε ποτέ»

Dat Lilly: «Η μαμά μου με έστειλε σε ορφανοτροφείο, όταν έκανε παιδί με τον σύντροφό της»

Σύρος: Σκότωσε κατά λάθος τον σύζυγό της -Τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Keywords
Τυχαία Θέματα