Θέμης Αδαμαντίδης: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του -Στο πλευρό του η Βαρβάρα Κίρκη

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος ενημέρωσε τα Μέσα πως το προγραμματισμένο δικαστήριο με τη Βαρβάρα Κίρκη αναβάλλεται λόγω αυτού του θλιβερού γεγονότος.

Σήμερα 5/10, ο τραγουδιστής έφτασε λίγο πριν τις 12 στο κοιμητήριο Καισαριανής έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της αγαπημένης του μητέρας.  Εκεί,

φανερά συγκινημένος, ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον τραγουδιστή αν γνώριζε για την επιθυμία της μητέρας του να μην ταφεί, αλλά να γίνει πολιτική κηδεία. Τότε, ξαφνιασμένος απάντησε: «Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δε θα υπάρξει λειτουργία;» και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποχώρησε.

Να σας υπενθυμίσουμε πως λίγα λεπτά νωρίτερα, ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη, Νίκος, εξήγησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μαρία Βλάχου πως η μητέρα του δεν ήθελε να ταφεί γιατί απ’ όταν έχασε έναν γιο σε μικρή ηλικία, έχασε και την πίστη της στον Θεό.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Αλιμπέρτη στο «Πρωινό μας»: «Είχα επτά χρόνια κανονική σχέση που δεν τη μάθατε ποτέ»

Dat Lilly: «Η μαμά μου με έστειλε σε ορφανοτροφείο, όταν έκανε παιδί με τον σύντροφό της»

Φαίη: «Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

Keywords
Τυχαία Θέματα