Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης το πρωί της Τρίτης 4/10. Το πρώην ζευγάρι θα ακολουθήσει τη νομική οδό προκειμένου να λύσει τις διαφορές του αναφορικά με τη διατροφή των δύο παιδιών του, Φίλιππου και Μιχαήλ Άγγελου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τα παιδιά του, καθώς δεν πληρώνει τη διατροφή που έχει συμφωνηθεί να καταβάλει. Η Σίσσυ Χρηστίδου,

λοιπόν, κατέθεσε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Σίσσυ Χρηστίδου με τη Χριστίνα Κοντοβά κατά την έλευσή τους στα δικαστήρια αλλά και τον Θοδωρή Μαραντίνη έξω από το κτήριο.

Να θυμίσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2019 μέσα από μια κοινή ανάρτηση στα social media. Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από εννέα χρόνια γάμου και 13 κοινής πορείας. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο που γεννήθηκε το 2008 και τον Μιχαήλ – Άγγελο που γεννήθηκε το 2013.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Πάμε Δανάη: Χαμός στον αέρα με Καβατζίκη και Μάνεση! «Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω»

 Τριαντάφυλλος: «Χεσ@@κα πραγματικά που θα σταματήσει ο Μουτσινάς την τηλεόραση»

 Κίνηση αγάπης από τη Φαίη: Υιοθέτησε γατάκι στον αέρα του «Πρωινού μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα