Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφανε να μην σταυρώσω γκόμενο και να μη μείνω ποτέ έγκυος»

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με ένα χυδαίο σχόλιο δέχθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους.

«Θα του δείξετε και την τσ@@τα της μαμάς του, όταν μεγαλώσει», έγραψε μια γυναίκα κάτω από  ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, αν μπορείς να τους πεις… Και είναι και γυναίκα», απάντησε ο παρουσιαστής

Το πρωί της Τρίτης (4/1), το γεγονός σχολιάστηκε  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Κατερίνα Καινούργιου

ξέσπασε για το παραπάνω σχόλιο που γράφτηκε για την ifluencer. Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και κάποια αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί και εκείνη στα social media, όταν προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Δεν ντρέπεστε. Πόση κακία και τοξικότητα; Τι ανηθικότητες είναι αυτά; Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της.

Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος του κόσμου! Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Κατερίνα ηρέμησε. Στον εαυτό μου μιλάω».

Διαβάστε επίσης:

Η Meghan Markle μηνύεται από την αδερφή της και περνά στην αντεπίθεση

Τριαντάφυλλος: «Χεσ@@κα πραγματικά που θα σταματήσει ο Μουτσινάς την τηλεόραση»

Κίνηση αγάπης από τη Φαίη: Υιοθέτησε γατάκι στον αέρα του «Πρωινού μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα