Ρούλα Σταματοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον σύντροφό της εν αναμονή του πελαργού

Πολύ ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια της Ρούλας Σταματοπούλου, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η γνωστή makeup artist βρίσκεται περίπου στη μέση της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Ανήμερα των γενεθλίων της, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος, τη φιλάει τρυφερά. Η Ρούλα Σταματοπούλου χαμογελάει πλατιά, με την ευτυχία της να είναι διάχυτη!

Αμέσως,

οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσε να της ευχηθούν τόσο τα γενέθλιά της όσο και για το μωράκι της, που σε λίγο θα καιρό θα ‘ρθει στον κόσμο.

«Τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου! Έχει πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη ευχή μου! Ο θεός μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο και απλά περιμένω να το πάρω στην αγκαλιά μου!

Η μόνη ευχή που θα κάνω σβήνοντας το κεράκι μου είναι υγεία! Υγεία εύχομαι σε όλους! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την θετικότητα σας, τα υπέροχα λόγια και τις ευχές σας», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1)

Διαβάστε ακόμα:

 Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θεωρεί ότι όλα αυτά γίνονται για το “φαίνεσθαι” – Δέχεται κοινωνική κατακραυγή»

 Spoiler: Από σήμερα ο Σασμός δε θά ‘ναι ποτέ ξανά ο ίδιος…

 Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα