Πάτρα – Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή, η κοινή γνώμη τη δίκασε»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να βρίσκεται από χθες στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο η έρευνα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζεται, με τα ερωτηματικά να είναι πολλά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4, η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας μίλησε στην εκπομπή T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια τόνισε πως η κόρη της είναι αθώα, όμως απέφυγε να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, καθώς – όπως δήλωσε – ο δικηγόρος της τής απαγόρευσε να

μιλάει δημόσια.

«Ανυπόστατες πληροφορίες από μάρτυρα που δεν βγαίνει και είναι πισώπλατα με κουκούλα, ουδέποτε υπήρχε στο ΚΑΠΗ… Εγώ θα κινηθώ νομικά», είπε αρχικά σχετικά με την μάρτυρα που βγήκε στο «Live news» και έκανε διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με την οικογένεια.

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου προσπάθησε να διευκρινίσει κάτι, η μητέρα της 33χρονης τη διέκοψε λέγοντας: «Δεν μπορώ να πω κάτι, συγχωρέστε με… Είναι εντολή του δικηγόρου μου, δεν μπορώ να πω κάτι εκθέσανε την εργασία μου, είμαι στο Δήμο 22 χρόνια και για αυτό μίλησα και παρενέβην. Έχουμε ακούσει πολλές ανακρίβειες».

Σχετικά με την υπόθεση και τις ανακρίβειες που έχουν ειπωθεί από τα Μέσα, η ίδια δήλωσε: «Εσείς με την εμπειρία και ανθρώπινα σαν μάνα… Η Ρούλα θα έπρεπε να είναι εκεί… Δεν έπρεπε να είναι εκεί η Ρούλα. Η κοινή γνώμη τη δίκασε. Γιατί όμως; Γιατί; Γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει. Το παιδί μου εγώ το έχω μεγαλώσει με αρχές και το ξέρω. Ουδέποτε θα έλεγε ψέματα και μέσα στη ΓΑΔΑ… “Οχι δεν έκανα τίποτα”».

Τέλος, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι σχετικά με την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Spoiler: Από σήμερα ο Σασμός δε θά ‘ναι ποτέ ξανά ο ίδιος…

Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση στην υποστήριξη κατηγορίας από τον Μάνο -«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα