Πάτρα: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης, Τζωρτζίνας.

Το πρωί του Σαββάτου (9/4), ανοίχτηκε ο τάφος του παιδιού προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ, το οποίο η κατηγορούμενη ζήτησε να θαφτεί μαζί της.

Μάλιστα, σήμερα (16/4) ήρθαν στο φως νέα στοιχεία από την πραγματογνωμοσύνη που διενεργείται για

τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, ήδη έχουν βρεθεί αναζητήσεις που χαρακτηρίζονται από τις Αρχές ύποπτες για τη διαδρομή της κεταμίνης.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν 27 αναζητήσεις στην μηχανή αναζήτησης της Google για ιατροφαρμακευτικά σκευάσματα από τις 12 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 30 Μαρτίου του 2022, ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη. Στις 17 Ιανουαρίου, η μητέρα των τριών κοριτσιών αναζητά στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και ουσίες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η κεταμίνη. Ωστόσο, η αναζήτηση δεν είναι ευθεία, καθώς δεν πληκτρολογεί τη λέξη κεταμίνη.

Ένα μέρος  έρευνας έχει ολοκληρωθεί και αυτό αφορά τον έλεγχο στις κάρτες sim και τις κάρτες μνήμης. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ελεγχθούν τα 8 κινητά τηλέφωνα, όπως και οι υπολογιστές που κατασχέθηκαν από τις Αρχές στο σπίτι της κατηγορούμενης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία του γιου του -«Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε»

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ο σύντροφός μου με παρότρυνε να φιληθώ πιο πειστικά σε σκηνή»

Πάτρα: «Η υπόθεση έχει γίνει πλέον ριάλιτι, ο Μάνος και η Ρούλα βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους για δημοσιότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα