Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ο σύντροφός μου με παρότρυνε να φιληθώ πιο πειστικά σε σκηνή»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συμμετοχή της στη σειρά του Ant1, Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε και τις συμβουλές που τις δίνει ο σύντροφός της και σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρη Χαρίτος, για τις “δύσκολες” σκηνές στα γυρίσματα.

«Μέχρι το επεισόδιο που έχω διαβάσει, δεν λέω στην Κορίνα ποιος

είναι ο πραγματικός της πατέρας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχω και στη ζωή μου, αν θα είχε νόημα να της το πει. Η Ζωή έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, οπότε τα δικά της θέλω πάνε πολύ πίσω και καλώς γίνεται αυτό.

Γενικά, οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές που πρέπει να είσαι στο τσακίρ κέφι, μπορώ να τρελαθώ. Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω», είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη τη σειράς ,Λευτέρη Χαρίτο, η ηθοποιός δήλωσε: «Το αστείο είναι ότι είχαμε κάποια στιγμή ένα φιλί με τον Κωνσταντή και το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης. Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”».

Δείτε το βίντεο: 

 Διαβάστε επίσης:

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Άνδρας μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης και ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Μαρία Αντωνά: «Έχω απαντήσει σε μήνυμα από το κινητό του Άρη» -Όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους

Κορονοϊός: Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα 16/4

Keywords
Τυχαία Θέματα