Ρούλα Πισπιρίγκου: Δέχτηκε επισκεπτήριο μετά από 13 ημέρες

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνάντησε για πρώτη φορά χωρίς προστατευτικό τζάμι την μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της, τη στιγμή που μπαίνει σε κομβικό σημείο η έρευνα για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών. Οι τρεις τους έφτασαν το πρωί της Παρασκευής 6/5 στις φυλακές Κορυδαλλού, για το πρώτο επισκεπτήριο μετά το Πάσχα.

Όρθιος, πίσω από την Ρούλα Πισπιρίγκου στεκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημίωρης συνάντησης σωφρονιστικός υπάλληλος. Το πρωτόκολλο απαγορεύει τη σωματική επαφή, οι τρεις

γυναίκες αντάλλαξαν πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης και αποχώρησαν.

Υπό άκρα μυστικότητα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις για το θάνατο της Μαλένας των πέντε γιατρών και νοσηλευτών του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ένας 42 χρονος εντατικολόγος σοκαρισμένος κατέθεσε στις Αρχές ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αντέδρασε σχεδόν με αδιαφορία όταν της ανακοίνωσε ότι το παιδί της απεβίωσε.

«Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019 και ο ίδιος άνθρωπος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη το 2022 στη Τζωρτζίνα. Είχε καταθέσει ότι η μητέρα είχε απαθή στάση και ότι ρωτούσε για το βηματοδότη, ενώ το παιδί είχε αποβιώσει» τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μαλένα δεν χάθηκε σε καμιά περίπτωση από ηπατική ανεπάρκεια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Mega

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Σοφιάννα Αβραμάκη: Όσα είπε για τη ρήξη στη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

 Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον γιο της, Άγγελο, στα παρασκήνια της εκπομπής

Αμάντα Γεωργιάδη: Απαντά για την ερώτηση που δέχτηκε στη Eurovision σχετικά με την καταγωγή της

Keywords
Τυχαία Θέματα