Survivor – Σοφιάννα Αβραμάκη: Όσα είπε για τη ρήξη στη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Σοφιάννα Αβραμάκη αποχώρησε από το Survivor και παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της στην εκπομπή «Love it». Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους (διαβάστε εδώ όσα είπε) ενώ στη συνέχεια μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι δύο γυναίκες υπήρξαν κολλητές, όταν βρισκόντουσαν και οι δύο στη μπλε

ομάδα, ωστόσο, μετά την αλλαγή αυτών, γκρίζα σύννεφα σκέπασαν τη σχέση τους, με αποτέλεσμα η φιλία τους να χαλάσει.

«Τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολύ ανάμεικτα, έκλαιγα με μαύρο δάκρυ μετά το συμβούλιο, αλλά κατάλαβα ότι κάθε τέλος είναι μία αρχή…. Με την Ασημίνα περάσαμε 40 κύματα… Αν μου πεις πες μου ένα άτομο που θυμάσαι ως ο σημαντικότερος συνοδοιπόρος σε αυτό ταξίδι θα σου πω την Ασημίνα, ήμασταν στήριγμα η μία για την άλλη.

Όταν ήρθε η στιγμή για τη μείξη των ομάδων, χωριζόμαστε… Δεν είχε την ωριμότητα να το διαχειριστεί όπως εγώ, που για μένα δεν άλλαξε τίποτα στα συναισθήματά μου. Το λάθος μου ίσως ήταν ότι δεν εξέφρασα το παράπονό μου λίγο νωρίτερα και φτάσαμε να ανταλλάξουμε λίγο πιο βαριές κουβέντες.

Το διάστημα εκείνο υπήρξαν πολλοί καλοθελητές που ήθελαν να χαλάσει η φιλία μας και μου είχαν πει αρνητικά σχόλια. Στην αρχή διαφωνούσα πολύ μαζί τους αλλά μετά είδα και εγώ πράγματα και έπρεπε να πάρω θέση», ήταν τα λόγια της Σοφιάννας Αβραμάκη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς σε Κατερίνα Καραβάτου: «Πες στη Μαρία Ηλιάκη να μην περιμένει την κλήση μου»

 Βίκυ Χατζή: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος του Alpha – Τα τρυφερά λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Το παρασκήνιο πίσω από το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Ίριδας

Keywords
Τυχαία Θέματα