Όλγα Τρέμη: Η επανεμφάνιση στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια

Στην ενημερωτική εκπομπή του Open για τις εθνικές εκλογές φιλοξενήθηκε το απόγευμα της 21ης Μαΐου η Όλγα Τρέμη, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Στραβελάκης, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης υποδέχτηκαν στο πλατό του Open την γνωστή παρουσιάστρια, τρία χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην δημόσια τηλεόραση.

«Σε μεγάλο

βαθμό ήταν ανούσια αυτή η προεκλογική εκστρατεία. Θα κριθεί σε δύο σημεία. Από την πλευρά τις αντιπολίτευσης τέθηκε πολύ επιθετικά το θέμα των υποκλοπών και το θέμα των απευθείας αναθέσεων.

Από τις σημερινές απαντήσεις θα κριθεί κατά πόσο αυτό το στοιχείο της προεκλογικής πολιτικής κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως του ΠΑΣΟΚ, έπαιξε ή δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής κρίσης των ψηφοφόρων», ήταν τα πρώτα σχόλια της Όλγας Τρέμη στον αέρα του Open.

Η Όλγα Τρέμη πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω όσων είχε πει για την ίδια ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Μοιραράκη: «Υπάρχει τεράστια διαδικασία για να προμηθευτείς φάρμακο, τα κατάφερα γιατί είμαι η Μοιραράκη»

Σάκης Ρουβάς: Η επί σκηνής έκπληξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό για τα γενέθλιά του -Βίντεο

Exit Poll – Εκλογές 2023: Αυτά είναι τα ποσοστά των κομμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα