Πτώση Canadair: Ραγίζει καρδιές ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά με την ανάρτησή του

Μαύρες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη χώρα μας, καθώς πέρα από τα δεκάδες μέτωπα πυρκαγιών που καίνε τις δασικές εκτάσεις, τις ανθρώπινες περιουσίες που έχουν καταστραφεί και τα ζώα που έχουν πεθάνει, από χθες το μεσημέρι θρηνούμε τον χαμό δύο νέων ανθρώπων.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μουλά και τον Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση του Canadair. Οι δύο άνδρες προσπαθούσαν μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις να σβήσουν τις φωτιές στην Κάρυστο με τη ρίψη νερού, ωστόσο σε μία από αυτές το αεροσκάφος προσέκρουσε σε δέντρο, χάνοντας τον έναν πλωτήρα του και καταλήγοντας

στο έδαφος.

Η είδηση του θανάτου τους έχει βυθίσει την Ελλάδα στο πένθος. Ήταν μόλις 34 και 27 ετών. Ο Χρήστος Μουλάς, μάλιστα, επρόκειτο να γίνει πατέρας σε λίγο καιρό, αφού η σύζυγός του ήταν έγκυος. Όλη η οικογένειά του βρίσκεται σε σοκ και είναι ανήμπορη να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά, Γιώργος Κορνελάκης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook για τον χαμό του 34χρονου, ραγίζοντας καρδιές.

Ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά – που βρισκόταν στο μοιραίο Canadair – τον αποχαιρετά

«Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες με το μυαλό σου, την καλοσύνη σου, την σπιρτάδα σου να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου, όλοι μας έχουμε τεράστια ανάγκη τέτοιας ανθρωπιάς και τέτοιας ενέργειας στις ζωές μας!!! Ξάδερφε Xristos Moulas θα σε θυμάμαι πάντα!!! Ήρωας που έπεσε στο καθήκον για την πατρίδα!!! Σ αγαπώ!», έγραψε ο Γιώργος Κορνελάκης για τον Χρήστο Μουλά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλιά της! Η τούρτα και η ηλικία της

 Πτώση Canadair: Τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων – Σοκάρει η εξομολόγηση του πυροσβέστη

 Λένα Κιτσοπούλου: «Λύνει» τη σιωπή της μετά τις αντιδράσεις για την παράσταση «Σφήκες»

Keywords
Τυχαία Θέματα