Γιάννης Στάνκογλου: Η κόρη του έγινε 14 ετών και έχει ταλέντο στο τραγούδι – Βίντεο

Ο Γιάννης Στάνκογλου μπορεί να επιδιώκει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι πολύ υπερήφανος για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του και σκηνοθέτιδα, Αλίκη Δανέζη, έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο.

Χθες, λοιπόν, η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού είχε τα γενέθλιά της και ο Γιάννης Στάνκογλου αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Η ίδια συμπλήρωσε 14 χρόνια ζωής, οδεύοντας σιγά – σιγά προς την ενηλικίωση.

Η δεσποινίς

Στάνκογλου φαίνεται πως έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα της, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει υπέροχη φωνή. Κι αν αναρωτηθείτε πώς το συμπεράναμε αυτό, θα σας απαντήσουμε πως ο Γιάννης Στάνκογλου μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο απολαμβάνει την κόρη του να τραγουδά.

Παλιότερη δημοσίευση του Γιάννη Στάνκογλου με την έφηβη – πια – κόρη του

Ο ηθοποιός μπορεί να μην μας έδειξε την κόρη του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την προστατεύσει από την έκθεση, ωστόσο μας έδειξε τον εαυτό του να κολυμπάει στη θάλασσα τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος υπό τους ήχους του τραγουδιού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

«Σήμερα έχει γενέθλια το Φοιβακι μου, γίνεται 14…. Να γελάς, να τραγουδάς και να αγαπάς…. Και εγώ μαζί σου!!!», σημείωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στην ανάρτησή του.

Πριν από λίγους μήνες, ο Γιάννης Στάνκογλου είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την πατρότητα: «Δεν είμαι αυστηρός, νομίζω γίνομαι αυστηρός εκεί που χρειάζεται αλλά έχω την τύχη, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την τύχη έχει να κάνει και με τον τρόπο που μεγαλώσαμε τα παιδιά μαζί με την μαμά των παιδιών.

Έχουμε δύο παιδιά που είναι ώριμα και το καλό θέλουν να κάνουν, και δεν χρειάζεται να τους κυνηγάς. Πολλά με τρομάζουν γενικά, ειδικά με όσα γίνονται, και με το τρένο και στην κοινωνία και γενικώς. Όποτε μου δίνεται η δυνατότητα μιλάω, και στους δρόμους μπορώ να βρεθώ γι΄αυτόν τον λόγο.

Δεν θέλω να μεγαλώσουν σε μία κοινωνία που να υπάρχουν εξαιρέσεις, θέλω να υπάρχει σύστημα και μέσα σε αυτό να είναι όλοι εξαίρεση με κάποιον τρόπο, να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, και να ξέρουν για ποιον λόγο βρίσκονται σε όποια θέση».

Διαβάστε ακόμα:

 Πτώση Canadair: Έγκυος η σύζυγος του 34χρονου Χρήστου Μουλά, που βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια

 Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Σήμερα η κηδεία της σε στενό οικογενειακό κύκλο

 Μαρία Μενούνος -Keven Undergaro: Το πρώτο ταξίδι με την νεογέννητη κόρη τους -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα