Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/5

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 8/5

Τι γίνεται όταν ένα από τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια στην ιστορία της μόδας και η πιο hot τάση της εποχής ενώνονται; Αναφερόμαστε φυσικά στο σεμιζιέ, το φόρεμα- πουκάμισο δηλαδή, που σας έχουμε πει πολλές φορές πώς είναι μια… εκπληκτική και stylish εφεύρεση που μας ήρθε από τη Γαλλία, και τα βολάν που συνυπάρχουν

αρμονικά στη σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό μακρύ σεμιζιέ φόρεμα της εταιρείας BSB με βολάν, συνδυασμένο με μπλε βελούδινα lace up σανδάλια Stradivarius και ρολόι Breeze, ένα look που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της Φαίης μας και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια υπέροχη πλεξίδα ψαροκόκκαλο, ό,τι πρέπει για αυτό το διάστημα που ζεσταίνεστε και ψάχνετε ωραίους και σικ τρόπους για να χτενιστείτε.

Τρίτη 9/5

Εκτός από τα πόδια, που τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να τα βγάλετε έξω, επιλέγοντας μίνι και σορτσάκια, απαλλαγμένες από τα βαριά και μακριά ρούχα του χειμώνα, είναι τάση να δείχνετε και τους ώμους σας, χωρία αμφιβολία ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του σώματός σας. Αυτό έκανε και η Φαίη μας σήμερα, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα μαύρο φόρεμα με έξω τους ώμους, Frnch από την 2803 fashion loft. Το look της που επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βαγγέλης Ζάχος, ο προσωπικός της στυλίστας, ολοκληρώθηκε με booties πέδιλα Jessica Simpson από τον Καλογήρου και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε natural τόνους και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της βαγκ, ένα τέλειο χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Τετάρτη 10/5

Το ροζ, στην πιο έντονη απόχρωσή του, εκτός από αγαπημένο όλων των κοριτσιών είναι και μεγάλη τάση αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό και όπως θα έχετε παρατηρήσει και εσείς, την αγορά έχουν κατακλύσει ρούχα και αξεσουάρ που μοιάζουν σαν να φτιάχτηκαν για μεγάλες κούκλες -ναι, σαν και αυτές που είχατε όταν ήσασταν μικρές. Σε αυτό το χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα είπε την πρώτη καλημέρα με ένα σύνολο της εταιρείας BSB, ψηλόμεσο παντελόνι και cropped top, συνδυασμένο με nude πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze – τo look της έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Το μακιγιάζ της έγινε σήμερα από τον Γιάννη Σίσκο με προϊόντα της εταιρείας Shiseido και ήταν σε ροζ αποχρώσεις και το pony tail στα μαλλιά της, η πιο ωραία επιλογή για τώρα που έχει ζέστη και δεν θέλετε να έχετε τα μαλλιά σας κάτω, από τον Δημήτρη Στράτο.

Πέμπτη 11/5

Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι…. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν με ακρίβεια το σημερινό ντύσιμο της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με μια ψηλόμεση ριγέ πλεκτή παντελόνα σε μπλε και λευκό, συνδυασμένη με λευκό τοπ και τα δύο κομμάτια από την εταιρεία Zini. Το look της ολοκληρώθηκε με πράσινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Το natural μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε σήμερα ο Γιάννης Σίσκος με προϊόντα Dior, ενώ το κατακόκκινο κραγιόν της είναι το Νο 999 της ίδιας εταιρείας. Τέλος το banana bun με όγκο στα μαλλιά της, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και όλες τις ηλικίες, έγιναν από τον Δημήτρη Στράτο.

Παρασκευή 12/5

Αχ, αυτά τα ρομαντικά φορέματα με λουλούδια -ναι, το floral είναι από τα πιο αγαπημένα μας print ειδικά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι- αποτελούν την πιο ωραία λύση για εμφανίσεις, τόσο καθημερινές, όσο και επίσημες. Ακριβώς σαν αυτό που φόρεσε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό από την εταιρεία Access. Το look της ολοκληρώθηκε με ταμπά πέδιλα με χοντρό τακούνι Jessica Simpson από τον Καλογήρου και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια και τα μπεζ χείλη που έγινε με προιόντα Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Οι εμφάνισεις της Φαίης στο Πρω1νό 1- 5/5 -Ποιά σας άρεσε περισσότερο;

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/5 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα