Προβλέψεις Σάββατο 13 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποιες φορές φαίνεστε απρόσιτοι και λίγο σνομπ σε κάποιους που δεν σας ξέρουν με αποτέλεσμα να σας νομίζουν απρόσιτους. Κάποιες φορές βέβαια αυτό σας κάνει και πιο γοητευτικούς, ενώ ξυπνά στους άλλους την επιθυμία να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αυτό συμβαίνει και τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν αλλάζετε εύκολα γνώμη και κάποιες φορές είστε πολύ απόλυτοι

στις πεποιθήσεις σας αλλά σήμερα θα συμβεί κάτι που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα που στο μυαλό σας μέχρι σήμερα είχατε ως δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχεις μια σειρά από σχέδια στα σκαριά τα οποία πρέπει να βάλεις σε πλάνο υλοποίησης για να μην μείνουν σχέδια, αλλά να γίνουν πράξεις και μάλιστα άμεσα. Σήμερα προσπαθήστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους σου και να σκεφτείς πιο καθαρά τα επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το φλερτ γίνεται πιο έντονο βάζοντας αλατοπίπερο στη ζωή σας. Μαζί με το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου για εσάς έρχονται και οι πρώτες εντάσεις μεταξύ σας και οι πρώτες ζήλειες αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε ανόητους τσακωμούς που θα σας χαλάσουν τη μέρα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Καλείσαι να πάρεις μια σημαντική απόφαση για το μέλλον σου την οποία τον τελευταίο καιρό συνεχώς ανέβαλες. Τώρα είναι η ώρα όμως και θα πρέπει να το κάνεις με σύνεση και σοβαρότητα καθώς από αυτό που θα αποφασίσεις θα επηρεαστούν και άλλοι άνθρωποι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα λείψουν ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε τις χρυσές ισορροπίες με μαεστρία και να συνδυάσετε δουλειά και προσωπική διασκέδαση. Όσοι είστε δεσμευμένοι έρχεστε ακόμα πιο κοντά με τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια οικονομική υπόθεση σε εκκρεμότητα σας έχει σε αναμμένα κάρβουνα και δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε, όμως σήμερα πιθανότατα να έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα. Ένα μυστικό σας είναι πιθανό να αποκαλυφθεί σε ανθρώπους που δεν θέλατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι διαφωνίες με έναν άνθρωπο από την οικογένειά σας μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα, αλλά η πιο σοφή κίνηση είναι να μην τραβήξετε την κατάσταση στα άκρα. Αφήστε να περάσει η ένταση της στιγμής και ανοίξτε συζήτηση πιο μετά για να βρεθεί και λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η εβδομάδα είχε ένταση και αγωνία και ο Άρης στους Διδύμους δεν βοηθά στο να ηρεμήσουν άμεσα τα πνεύματα. Προσπάθησε να είστε διαλλακτικός και ευφάνταστος στο να βρεις λύσεις και μέσα στις επόμενες μέρες όλα θα μπουν στη θέση τους με μαγικό τρόπο. Έχεις άμεση ανάγκη από προσωπικό χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν γι’ αυτό προσπάθησε να έχεις ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σου, αλλά και να προσπαθείς να δεις πίσω από το προφανές. Επειδή πολλά θα φτάσουν στα αυτιά σου για κάποιους ανθρώπους που σε αφορούν, μη σχηματίσεις άποψη κρίνοντας μόνο από τη γνώμη και τα λεγόμενα τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν επιδιώκεις κάτι που δεν έρχεται, μην κολλάς σε αυτό και μην επιμένεις χάνοντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Δώσε χρόνο και κάνε υπομονή ή προχώρησε στο plan b. Όσο πιο διαλλακτικοί φανείτε τόσο το καλύτερο για εσάς και την ψυχική σας ηρεμία..

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια οικονομική εκκρεμότητα σας προβληματίζει και σας αγχώνει. Όμως, αν φανείτε προνοητικοί και οργανωτικοί θα μπείτε σε ένα πρόγραμμα και θα την τακτοποιήσετε πιο εύκολα από ότι φαντάζεστε. Σύντομα θα έχετε και θετικά νέα που αφορούν την εργασία σας, ενώ μια απρόσμενη οικονομική συμφωνία θα σας ανοίξει νέες προοπτικές.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 13 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα