Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/5-2/6

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 29/5

Σας έχουμε πει πολλές πώς το λευκό είναι το πιο πολυτελές χρώμα και πώς ταιριάζει όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα. Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία μια μια total white εμφάνιση

δεν περνά ποτέ απαρατήρητη και μπορεί να αναβαθμίσει αυτόματα το στυλ σας. Στο λευκό χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό με λευκό παντελόνι καμπάνα, συνδυασμένο με ένα κρουαζέ τοπ με ανοιχτή πλάτη και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα nude καστόρινα mules Mark Milan και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα smokey eyes, χρησιμοποίησε την γκρι και λαδί σκιά twist eye shadow του Korres και τα μπεζ-σομόν χείλη, με το κραγιόν B 86 smoke almond της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα high bun, χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Τρίτη 30/5

To λευκό πουκάμισο με το τζιν παντελόνι είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο βολικούς και κλασικούς συνδυασμούς που θα είναι πάντα στη μόδα και όχι πρόσκαιρο, ακολουθώντας μια τάση. Το ξέρατε όμως πως μπορείτε να τον κάνετε να μοιάζει φρέσκο, σημερινό και άκρως καλοκαιρινό. Δείτε παρακάτω πώς ακριβώς τον φόρεσε σήμερα η Φαίη μας και ακολουθήστε το παράδειγμά της. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό με λευκό αμάνικο πουκάμισο με δέσιμο στη μέση Mi-Ro και skinny ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Circle of Trust και τα δύο από την 2803 Fashion Loft. Το look της τελειοποιήθηκε με λευκές γόβες Dukas και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε φυσικούς τόνους, με γυαλάδες και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλια και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στο πλάι.

Τετάρτη 31/5

Το λευκό με το μαύρο, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο κλασικός συνδυασμός και σας αρέσει να τον φοράτε τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Αυτός όμως μπορεί να γίνει πολύ μοντέρνος και φρέσκος όταν επιλέξετε ρούχα με παιχνιδιάρικα prints, ακριβώς όπως έκανε σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό την τελευταία ημέρα του μήνα με ένα στράπλες μακρύ φόρεμα με φοίνικες και… tropical διάθεση από την εταιρεία Zini σε λευκό και μαύρο. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον προσωπικό της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με lace up πέδιλα σε τιρκουάζ χρώμα, Mark Milan, ρολόι Breeze και σκουλαρίκια by Elena Kastellanou. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το… ηλιοκαμένο μακιγιάζ της Φαίης μας σε μπρονζέ αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα half pony tail.

Πέμπτη 1/6

Το καλοκαίρι, κακά τα ψέματα, είναι πια εδώ. Γι’ αυτό και η διάθεσή όλων σας έχει ανέβει στα ύψη και οι καθημερινές σας εμφανίσεις είναι ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές σας. Ναι, αυτό το διάστημα τα deadlines στο εργασιακό σας περιβάλλον χαλαρώνουν, το μυαλό σας ταξιδεύει νοερά σε αμμουδιές και γαλάζια νερά και όλα μα όλα φαίνονται ωραία. Σε αυτό το… concept κινήθηκε η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρωινό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με μια τουνίκ Salty Dream συνδυασμένη με μαύρο σορτς BSB, lace up μαύρα πέδιλα Tsakiris Mallas και ρολόι Breeze -το look της επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βαγγέλης Ζάχος, ο προσωπικός της στυλίστας. H Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια και τις μπρονζέ λάμψεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της boho braids.

Παρασκευή 2/6

Σας έχουμε πει πολλές φορές πόσο υπέροχα και σικ είναι τα κρουαζέ φορέματα και κολακευτικά για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και την ηλικία. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, με διάφορα prints αλλά και μονόχρωμα, ακριβώς όπως αυτό που φόρεσε σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου με ένα κρουαζέ φόρεμα με βολάν στο τελείωμα σε nude ροζ από την Access -να σας ενημερώσουμε πώς πια έχει και online shop για να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινα πέδιλα στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το φόρεμα, Mark Milan και ρολόι Breeze. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε γήινα χρώματα με λάμψεις στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα χτενίσματα όλων των γυναικών, γνωστό και ως… μισό πιάσιμο με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/5

Μια ματιά ακόμα:

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/5-2/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
top, εμφάνιση, εμφάνιση, top, smokey eyes, tsakiris mallas, online shop, καλοκαιρι, white, στυλ, εταιρεία, bsb, milan, eyes, γκρι, twist, shadow, korres, mac, τζιν, circle, trust, fashion, loft, dukas, tropical, dream, σορτς, boho, ΑΝΤ1, ιουνίου, ροζ, access, online, shop, χτενίσματα, book, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, ξανα, smokey eyes, tsakiris mallas, χτενίσματα, βημα, γοβες, γυναικα, μοδα, ρουχα, σημερινη, φορεματα, χρωματα, ψεματα, bsb, dukas, mac, αγορα, γινει, γκρι, γωγω, διαστημα, δειτε, εγινε, ευκολα, εβδομαδα, εταιρεία, ιδιο, ηλικια, κυματα, λαδι, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματια, μπορειτε, μυαλο, τζιν, παντα, πεδιλα, περιβαλλον, υπογραφη, ροζ, πρωινο, ρολοι, συγκεκριμενα, σκουλαρικια, στυλ, στυλιστα, ταση, φαινονται, φοινικες, χειλια, χειλη, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, eyes, αγορες, boho, book, white, circle, δημητρης, dream, εμφανισεις, fashion, ιουνίου, shop, korres, λευκο, loft, μπεζ, milan, μοιαζει, ογκο, online shop, shadow, σορτς, τιρκουαζ, online, tropical, trust, twist, ζαχος
Τυχαία Θέματα