Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 3-4 Ιουνίου

07:09 3/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 3-4 ΙουνίουΣάββατο, Ιούνιος 3, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας. Κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας, για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές ελλείψεις σας. Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσοι από εσάς δεν είστε τόσο φιλόδοξοι θα μπορέσετε να περάσετε

το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας μέσα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας, μια και οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Οταν έρθει η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις. Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες. Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν τον νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα θα λυθούν μόνο διά της διπλωματικής οδού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά να σας προβληματίσουν. Εάν η διαίσθησή σας σάς προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να θυμάστε πως, όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τον σύντροφό σας. Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούργιους τρόπους και ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρευμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας, θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σχέδιά σας θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε, αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα