Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24-28/4

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας -εκτός από αυτή της Τρίτης 25/4. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 24/4

H Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με το φούξια φόρεμα της BSB που παρουσιάστηκε στο φιλανθρωπικό act της στο φετινό Madwalk 2017 by Aperol Spritz όπου όπως ξέρετε, ο καλλιτέχνης που τραγούδησε ηταν ο Σάκης Ρουβάς! Μέρος των

εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού αυτού φορέματος θα διατεθεί για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που σκοπό έχει τη δημιουργία μιάς όσο το δυνατόν μεγαλύτερης “δεξαμενής” εθελοντών φόρων μυελού των οστών, ώστε να εξασφαλίζεται σε όλους όσους έχουν ανάγκες το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους -Μπορείτε να το αποκτήσετε όλες σας από το site της BSB αλλά και από τα καταστήματα της εταιρείας. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μωβ πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το φυσικό μακιγιάζ της Φαίης μας με τις γυαλάδες και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε χαλαρά σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 25/4

To λευκό με το κοραλί είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο ωραίους, αγαπημένους και άκρως καλοκαιρινούς συνδυασμούς -τόσο για καθημερινές εμφανίσεις, όσο και για επίσημες. H Φαίη μας τον επέλεξε για το σημερινό της look στο Πρω1νό, αποδεικνύοντας πώς αυτή η εποχή της αρέσει πολύ και ανυπομονεί να έρθει. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό cropped στενό ζακετάκι και μια αέρινη κοραλί παντελόνα και τα δύο από την εταιρεία Zini. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες πλατφόρμες Dukas και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το natural μακιγιάζ της και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με όγκο και ανάλαφρες άκρες.

Πέμπτη 26/4

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας λέμε πώς το jumpsuit, η ολόσωμη δηλαδή φόρμα είναι ένα φανταστικό ρούχο που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Και ακόμα στην περίπτωση που έχετε μόνο ένα, μπορείτε να το φοράτε αρκετά συχνά, συνδυάζοντάς το με διαφορετικά αξεσουάρ -παπούτσια, τσάντα, κοσμήματα και ζώνη. Η Φαίη μας επέλεξε για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό ένα εκρού jumpsuit του brand O! Beach από την εταιρεία 2803 Fashion Loft, φορεμένο από μέσα με ένα lingerie top. Το σημερινό της look ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Dukas και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το φυσικό μακιγιάζ της Φαίης μας με τις λάμψεις στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της χαλαρές βαγκ, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες σας και είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, από απλές και καθημερινές, μέχρι επίσημες.

Παρασκευή 27/4

Το σορτς, το Νο 1 κομμάτι της Άνοιης και του Καλοκαιριού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να συνδυαστεί με τα πάντα, ειδικότερα όταν είναι σε λευκό, μαύρο ή μπεζ. Αυτό επέλεξε για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό μακρύ γιλέκο, συνδυασμένο με ένα ριγέ ψηλόμεσο σορτς σε λευκό και ταμπά -και τα δύο ανήκουν στην εταιρεία Access. Το look της ολοκληρώθηκε με ταμπά πέδιλα με χοντρό ξύλινο τακούνι Tsakiris Mallas, ρολόι Breeze και γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το φυσικό μακιγιάζ της Φαίης μας με τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα τέλειο ponytail, χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/4

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24-28/4 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα