Προβλέψεις Σάββατο 29 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
To τριήμερο για πολλούς από εσάς θα γίνει αφορμή για αποδράσεις και εκδρομές και αξέχαστες στιγμές με οικογένεια και φίλους. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα πίεσης στα οικονομικά έρχεται μια εξέλιξη που σας ανακουφίζει και ανοίγει νέες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αγαπάτε την καλή άνετη ζωή και οι πιέσεις των τελευταίων μηνών που σας κάνουν να γίνεστε όλο και πιο αυστηροί με τον προϋπολογισμό σας, σας έχουν

απογοητεύσει και αγχώσει για το μέλλον. Όμως, οι εξελίξεις στον τομέα της εργασίας για εσάς θα είναι πολύ θετικές κάνοντάς σας ξανά αισιόδοξους. Σύντομα θα έχετε όμορφα νέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η σελήνη στους Διδύμους σας δημιουργεί μια αναποφασιστικότητα και μια σχετική αναβλητικότητα. Εστιάστε στο τι πραγματικά θέλετε και προσπαθήστε να οργανώσετε βάσει αυτού το πρόγραμμά σας. Έτσι θα καταφέρετε η μέρα να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και με όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η μέρα προσφέρεται για κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και για συναντήσεις. Νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει κάτι καινούργιο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι δεσμευμένοι που τον τελευταίο καιρό έχετε σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας θα πρέπει να βάλετε κάτω τι συμβαίνει και τι σας φταίει και κάποια στιγμή να κάνετε μια συζήτηση με το άλλο σας μισό για να λύσετε αυτά που σας απομακρύνουν και να πάτε μαζί παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν γίνεται να συμφωνούμε με όλους σε όλα. Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο ο καθένας να έχει διαφορετική άποψη και να την υποστηρίζει, το θέμα είναι να καταφέρνουμε ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες μας να βρίσκουμε μια κοινή αντιμετώπιση και πάνω από όλα να υπάρχει κατανόηση.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η μέρα σήμερα φέρνει μόνο θετικά και ευνοϊκές για εσάς συνθήκες ώστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, να πάρετε αποφάσεις ή να πάρετε ένα ρίσκο με το λιγότερο δυνατό κίνδυνο και τις καλύτερες προοπτικές. Εκμεταλλευτείτε το 3ήμερο για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η τύχη είναι με το μέρος σας και παρά τα προβλήματα και τις αναποδιές του τελευταίου καιρού, κάτι γίνεται τελευταία στιγμή και η κατάσταση σώζεται. Παρ’ όλα αυτά καλό είναι να εντοπίσετε και τις δικές σας ευθύνες σε όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες –για να έχετε μια πιο σωστή εικόνα της κατάστασης και να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μπορεί ο τελευταίος καιρός να είχε κλυδωνισμούς και ανασφάλεια, όμως να που έτσι όπως έρχεται και κάθεται τελικά η μπίλια είστε και κερδισμένοι και ευνοημένοι και καλύτερα από πριν. Ο Δίας στο ζώδιό σας είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να σώζει καταστάσεις και να μην χάνετε τη λαμπερή αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η σελήνη στους Διδύμους σου δημιουργεί κάποιες εντάσεις, νεύρα και ίσως καθυστερήσεις και σε κάποιες επιδιώξεις σου, αλλά αν δεν σε πιάσει η ξεροκεφαλιά σου και ζητήσεις τη σωστή βοήθεια, τελικά όλα θα πάνε καλύτερα από ότι περίμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί και καλείσαι να λύσεις μέχρι το καλοκαίρι έχει θετικές εξελίξεις που σε κάνουν να νιώσεις πιο αισιόδοξος και δυνατός. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις και οι συναντήσεις μέσα στο 3ήμερο θα είναι πολλές –και κάποιες θα οδηγήσουν σε κάτι καλό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η μέρα σε καλεί να είσαι αποφασιστικός και να κάνεις αλλαγές σε όσα σε έχουν κουράσει ή ταλαιπωρήσει και να πάψεις να είσαι ανεκτικός με πράγματα που σε πηγαίνουν πίσω και δεν αλλάζουν. Εκμεταλλεύσου το 3ήμερο για συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάς.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 29 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα