Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10-14/2

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 10/2

Σήμερα θα αναφερθούμε στο boho luxe στυλ των κοριτσιών της δεκαετίας του 1970 που αποτελεί μεγάλη τάση και σήμερα. Αν θέλετε να το ακολουθήσετε πιστά, τότε πρέπει να πείτε ΝΑΙ στις μποέμ σιλουέτε, τα κρόσια, τα σουέντ, τα παντελόνια σε καμπάνα,

σε εμπριμέ φορέματα και σε δαντέλες. Σε αυτή την… εποχή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB, ένα λουλουδάτο broderie φόρεμα με μακριά μανίκια, Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με vintage κοσμήματα από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι δερμάτινα cow bow booties, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 11/2

Το κίτρινο είναι από τα πιο αγαπημένα μας χρώματα και ένα από τα must της σεζόν. Μπορείτε να το επιλέξετε για ένα total look ή να το προσθέσετε σε λεπτομέρειες και να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως το χρώμα αυτό ταιριάζει σε όλες εσάς, αφού έχει τη δύναμη να αναδεικνύει όλες τις επιδερμίδες και κάθε χρώμα μαλλιών. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, ένα κίτρινο neon Jumpsuit. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή – κάντε κλικ ΕΔΩ και ακολουθήστε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules, τετράγωνα μπροστά, Zara. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τις γυρισμένες άκρες που τα έπιασε σε ένα ψηλό ponytail και τα διακόσμησε με μια μαύρη κορδέλα.

Τετάρτη 12/2

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα mules, τα παπούτσια έρχονται κατευθείαν από το 2000, τα είδαμε αρχικά σε όλα τα it girls από το εξωτερικό και γρήγορα πέρασαν σε όλες τις γυναικείες γκαρνταρόμπες. Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και να τα συνδυάσετε με όλα τα ρούχα σας. Αποτέλεσμα; Ένα φρέσκο και stylish look που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Σε αυτά έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα μεταξωτό τοπ με ζακετάκι και ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ναυτικό στυλ, διακοσμημένο με κουμπιά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπλε ψηλοτάκουνες γόβες -mules, με διακοσμητικές πέτρες στο μπροστινό μέρος, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της που τα έπιασε σε ένα μισό up do, με όγκο, χωρίστρα στη μέση και ατημέλητες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Πέμπτη 13/2

Ναι, η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες λατρεύετε τα ρούχα που σας κολακεύουν και σας χαρίζουν πολλούς πόντους αυτοπεποίθησης σε κάθε εμφάνισή σας. Ένα από αυτά είναι χωρίς καμία αμφιβολία και η δερμάτινη φούστα, που διεκδικεί χωρίς καμία υπερβολή μια θέση στα διαχρονικά κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να πετύχετε κάθε φορά ένα τελείως διαφορετικό look, από ροκ μέχρι απίστευτο θηλυκό και σέξι. Σε αυτή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Zini, που αποτελείται από μια ασύμμετρη λευκή μπλούζα με όγκο στο μανίκι και μια μίνι δερμάτινη φούστα σε καφέ μαύρο με τύπωμα φιδιού. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μποτάκια, επίσης Zini. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και το nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 14/2

Ο Άγιος Βαλεντίνος, η ωραιότερη ημέρα για όλους τους ερωτευμένους είναι εδώ και αν ακόμα δεν ξέρετε τι να φορέσετε στο αποψινό ραντεβού με τον καλό σας, τότε σας συνιστούμε να υιοθετήσετε το look της Φαίη μας στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο σε χρυσή απόχρωση από την εταιρεία Access Fashion, που αποτελείται από ένα τοπ με κρύσταλλα στο τιραντάκι και μια παντελόνα με δέσιμο στους αστραγάλους. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κόσμημα στο λαιμό από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ροζ χρυό με διαφάνεια, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκικνο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα