Το νέο κούρεμα της Kylie Jenner είναι σκέτη αποτυχία!

Η Kylie Jenner έχει μεγάλη αδυναμία στα μακριά μαλλιά όπως και οι αδερφές της. Τα extensions είναι η αγαπημένη τους τεχνική. Δεν τις προλαβαίνουμε. Το πρωί εμφανίζονται με bob και το επόμενο βράδυ με μακριά, τύπου Ραπουνζέλ μαλλιά.

Φυσικά, ενημερώνουν τις εκατομμύρια ακόλουθους μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Και όπως καταλαβαίνετε

κάθε φορά που κόβουν τα μαλλιά τα posts γίνονται viral.

Σχεδόν πάντα τα hair looks τους είναι είναι τέλεια με κάποιες εξαιρέσεις. Και σ’ αυτό το τελευταίο θα σταθούμε γιατί κακές στιγμές έχουν και οι celebrity hairstylists. Η Kylie χθες ανέβασε μια φωτογραφία στα stories με τον νέο της κούρεμα που ήταν σκέτη αποτυχία.

Η αλήθεια είναι πως έκοψε πολύ τα μαλλιά της. Υπεύθυνος είναι ο Jesus Guerrero που του ξέφυγε λιγάκι κόβοντας περισσότερο απ’ ότι ήθελε η διάσημη πελάτισσά του.

Η Jenner δεν έκρυψε την απογοήτευση της σχολιάζοντας μάλιστα: “Ο @jesushair είπε πως θα με κουρέψει λιγάκι και τελικά μου έκοψε όλα τα μαλλιά”. Ο hairstylist με τη σειρά του απάντησε: “Η @kyliejenner με κοροϊδεύει”.

Το σίγουρο είναι πως η Kylie έχει στο πλάι της τον Guerrero που θα δημιουργεί απίθανα hairstyles ακόμη και στα κοντά μαλλιά. Και υπάρχει παράλληλα ο Chris Appleton με τη μεγαλύτερη συλλογή extensions στο Hollywood που σημαίνει πως μπορεί να της χαρίσει σε λίγες ώρες όποιο μήκος αγαπάει.

Ηθικό δίδαγμα λοιπόν: Αν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας για να κόψετε τις άκρες των μαλλιών σας θα πρέπει να είστε αυστηρές μαζί του και θα προσέχετε κάθε του κίνηση. Γιατί δεν θέλει και πολύ για να γίνει το λάθος.

Και το σίγουρο είναι πως επειδή δεν έχετε τα προνόμια της Kylie και των αδερφών της ούτε τον Appleton στη διάθεση σας, δεν θα μπορέσετε να μακρύνετε εύκολα τα μαλλιά σας. Θα πρέπει να περιμένετε και μάλιστα πολύ για να επανέλθουν τα μαλλιά σας στο αρχικό τους μήκος.

Κεντρική photo: Allen Berezovsky/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Στην πασαρέλα του Marc Jacobs είδαμε το μεγαλύτερο make up trend που πρέπει να αντιγράψετε απόψε

Δείτε τα μεγαλύτερα hair trends της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα