Προβλέψεις Τρίτη 28 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η άνοιξη σας χαρίζει μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Πιάνετε τον εαυτό σας να αφαιρείτε, να φλερτάρει, να θέλει να ξεφύγει από την καθημερινή ρουτίνα και τις υποχρεώσεις που αυτή συνεπάγεται. Παράλληλα, καθώς έχει ξεκινήσει η περίοδος των γενεθλίων σας έχετε μια τάση απολογισμού που σας κάνει να βάλετε νέους στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, γι’ αυτό και μην επηρεαστείτε από κάποιους

που προσπαθούν να σας πείσουν για μια μεγάλη ευκαιρία, αν το ένστικτο και η λογική σας, σας λέει το αντίθετο. Να εμπιστεύεστε το κριτήριό σας –κι ας σας λένε οι άλλοι πως είστε πάντα υπερβολικά επιφυλακτικοί και προσγειωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Όσο ο μήνας πλησιάζει προς το τέλος του έχετε κάθε καλό λόγο να χαμογελάτε. Οι δεσμευμένοι βλέπετε τη σχέση σας να ανθίζει, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα που μπορεί να είχαν εμφανιστεί. Όσο για τα επαγγελματικά και τα ζητήματα καριέρας, θέματα που περιμένατε stand by εδώ και καιρό, φαίνεται να ολοκληρώνονται με τον πιο ευνοϊκό για εσάς τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι σημαντικό να μπορείτε στις κρίσεις να είστε διαλλακτικοί, να ακούτε τη γνώμη των άλλων και να εκφράζετε τη δική σας με επιχειρήματα. Έτσι όλα λύνονται πιο εύκολα και χωρίς εντάσεις. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι, λοιπόν, και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια παρεξήγηση σας έκανε να απομακρυνθείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανό η άλλη πλευρά να κάνει το πρώτο βήμα να σας επαναπροσεγγίσει. Αν θεωρείτε πως αυτή η σχέση σημαίνει κάτι σημαντικό για εσάς, αξίζει να ακούσετε τι έχει να σας πει και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για εσάς, καθώς οι περισσότεροι είναι παλιοί και δοκιμασμένοι. Αν θέλετε μια σημαντική συμβουλή είναι οι πρώτοι στους οποίους πρέπει να στραφείτε, γιατί ότι σας πουν θα είναι από αγάπη και με πραγματικό ενδιαφέρον για το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να διεκδικήσετε αυτό τον καιρό (προσωπικό ή επαγγελματικό) και για σας είναι εξαιρετικά σημαντικό, μην το κάνετε πάνω σε ένταση και με σπασμωδικές κινήσεις. Ελέγξτε την παρόρμηση και οργανώστε με προσοχή και αυτά που θα πείτε και τον τρόπο και το timing που θα τα πείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν κάποιοι τον τελευταίο καιρό σας έχουν βάλει στο μάτι και ψάχνουν να βρουν αιτίες και αφορμές να ρίξουν τα βέλη τους εναντίον σας, αντιμετωπίστε τους με αδιαφορία –που σε πολλές περιπτώσεις είναι και η καλύτερη εκδίκηση. Να θυμάστε πως είναι αδύνατον να είστε αρεστοί σε όλους, όπως είναι αδύνατον να είναι και όλοι φίλοι σας. Έτσι είναι η ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει και όταν πραγματικά θέλετε να γίνετε αρεστοί από τους άλλους και να κεντρίσετε τα βλέμματα το καταφέρνετε με ευκολία. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα καλύτερά της αυτές τις μέρες –κάντε την τον καλύτερό σας σύμμαχο για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί η σταθερότητα και η διάρκεια να είναι στοιχεία πολύ σημαντικά για εσάς, όμως παράλληλα είστε πολύ διστακτικοί στο να παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις. Αν νιώθετε, όμως, έτοιμοι για μια σημαντική αλλαγή στα δεδομένα σας μη διστάσετε να την κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι μεγάλη δικαίωση για εσάς όταν σας παραδέχονται και σας επιβραβεύουν ακόμα και όσοι στο παρελθόν σας αμφισβητούσαν ή ήταν επιφυλακτικοί απέναντί σας. Η εργατικότητα, το πείσμα, αλλά και το ταλέντο σας είναι αυτά που σας βοηθούν να ξεχωρίζετε και να προχωράτε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα εντάσεων τον τελευταίο καιρό καταφέρατε με την ψυχραιμία και τους σωστούς σας χειρισμούς να βγείτε αλώβητοι. Οι επόμενες ημέρες θα σας αποζημιώσουν, καθώς θα εμφανιστούν πολύ καλές ευκαιρίες που θα σας δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 28 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα